Daniela Nane, victima hărţuirii sexuale. Actriţa face dezvăluiri incendiare, cine a agresat-o şi carea fost urmarea

Daniela Nane a rupt tăcerea despre momentele grele din cariera sa şi a dezvăluit că a fost victima hărţuirii sexuale. Dezvăluirile vin după ce, anul trecut, o altă actriţă celebră, Viorica Vodă, a aruncat în aer scena Premiilor Gopo cu o serie de declarații șocante.

09 iun. 2023, 17:29
Daniela Nane, victima hărţuirii sexuale. Actriţa face dezvăluiri incendiare, cine a agresat-o şi carea fost urmarea
Daniela Nane, victima hărţuirii sexuale. Actriţa face dezvăluiri incendiare, cine a agresat-o şi carea fost urmarea

Daniela Nane, victima hărţuirii sexuale. La un an distanță de la declarațiile colegei sale, Daniela Nane mărturisește că a trecut şi ea prin astfel de momente, care au făcut-o să își schimbe complet atutudinea și modul de a interacționa cu oamenii din jurul ei.

„Problema ridicată de Viorica Vodă pe scena Galei Gopo este reală. Și eu confirm că am trăit asta. Da, mi s-a întâmplat și în facultate, și în teatru, și în film. Iar raportul de putere le-a permis să-mi închidă drumuri, minimizându-mă oriunde au putut. Și au putut. Poate că eu am fost mai puțin sensibilă decât colega mea și nu am avut nevoie de terapie. M-am aruncat în muncă, dar nu pot spune că soluția mea a fost vreo lumină – am devenit prea serioasă, rigidă și retrasă, încât am ajuns să par arogantă. Și am evitat să mai propun eu proiecte profesionale, ca să nu mi se răspundă cu alt tip de propuneri. Greșit, evident. Dar greșit este și să tratăm cu superficialitate acest secret al lui Polichinelle care distruge vieți sau cariere. Ar ajuta ca noi toți, și breasla, și publicul, să ne revizuim mentalitățile pentru ca toate tinerele actrițe să meargă pe drumul lor cu demnitate”, a declarat Daniela Nane pentru Viva!.

Citeşte şi: Lucian Becali, reacţie controversată după sinuciderea designerului Stephan Pelger. „Toate putorile au depresie, de la atâta lene şi droguri!”

Daniela Nane acâștigat titlul de „Miss România” la doar 20 de ani, imediat după evenimentele din 1989. În 1991, s-a înscris la concursul „Miss Universe”. În copilărie, actriţa a practicat balet clasic, echitație, schi, patinaj și înot. Daniela Nane a urmat cursurile și masteratul Ligii Europene a Institutelor de Arta din Amsterdam și Berlin, iar în carieră a obținut trei premii Uniter.

Citeşte şi: Ultima dorință a lui Viorel Lis, dezvăluită de Oana: „Viorel mi-a zis, zilele trecute, că el nu mai vrea la spital. Vrea să moară acasă, în patul lui”

„Eu știu ce am trăit. De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pentru că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase. Și mă gândeam, vreți să vă povestesc viața mea? Faptul că arați într-un fel nu te scutește de întâmplări nefericite. Dar, a trecut, asta e!”, a mai spus Daniela Nane.