Daniela Popa, fosta şefă a PC, este acuzată că a uitat să returneze un împrumut de 700.000 euro

Fosta şefă a Partidului Conservator, Daniela Popa, ar fi uitat să returneze unui coleg de partid un împrumut de şapte sute de mii de euro. Potrivit Adevărul, Daniela Popa i-ar fi cerut lui Bogdan Dragomir să-i împrumute această sumă pentru a-şi cumpăra trei apartamente de lux în Capitală.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 10:46
Daniela Popa, fosta şefă a PC, este acuzată că a uitat să returneze un împrumut de 700.000 euro

Povestea a început în decembrie 2009, când Bogdan Dragomir şi Daniela Popa au parafat o afacere. Dragomir i-a vândut şefei de atunci a PC de la acea vreme un restaurant. Acesta susţine că la doar câteva zile după ce i-a vândut Danielei Popa restaurantul Rolion, aceasta l-ar fi rugat să o împrumute cu 700.000 de euro pentru achiziţionarea, la un preţ foarte bun, a trei apartamente în Capitală. Bogdan Dragomir a declarat jurnaliştilor de la Adevărul că a presimţit că nu-şi va mai vedea banii.

I-am propus să facem o înţelegere notarială, dar a refuzat, pe motiv că este o persoană cunoscută. I-am spus clar, îi virez banii doar într-un cont. Vroiam şi eu o dovadă că i-am dat banii„, a declarat păgubitul.

Odată văzută proprietară, Daniela Popa ar fi uitat de datorie. Pentru a-şi recupera banii, Dragomir a iniţiat o acţiune la Tribunalul Bucureşti.

Demersul nu i-ar picat bine fostei şefe a PC. „Daniela Popa a făcut o criză de nervi, a început să plângă, că-i stricăm imaginea, că presa e toată ziua la tribunal şi o să afle, că numele ei e cunoscut„, a mai declarat Bogdan Dragomir.

Acesta mai spune că, pentru a opri acţiunea în instanţă, Daniela Popa a promis că va plăti şase sute de mii de euro şi-i va da un apartament în valoare de o sută de mii de euro.