DANSEZ PENTRU TINE 2013: Surprize mari la show-ul de vineri

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Povestea visurilor îndeplinite în paşi de dans continuă mâine seară la ProTV cu lyrical, street dance, salsa, merengue şi mambo. Perechile rămase în concurs luptă cu tărie pentru marele premiu de 60.000 de euro şi pentru trofeul Dansez pentru tine, iar telespectatorii vor decide, prin votul lor, dacă cei care părăsesc mâine seară ringul visurilor vor fi Ilinca Vandici şi Răzvan Marton sau Ruby şi Alexandru Ciobanu.

RomaniaTV.net
21 nov. 2013, 13:05

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Prezentatorul emisiunii, Ştefan Bănică, va cânta, în premieră de pe noul său album piesa „Ce e dragostea?” într-o altă manieră decât cea cu care publicul a fost obşinuit, în varianta acustică, aşa cum se regăseşte şi pe albumul proaspăt lansat cu MediaPro Music: „Love Songs”, Live Acoustic, iar baletul emisiunii pregăteşte o apariţie de zile mari. 

Tot în ediţia de mâine, Gina Pistol, Jojo şi Laura Cosoi dansează pentru un caz umanitar emoţionant. „Dansez pentru tine e locul unde mă întâlnesc cu oameni dragi, de care m-am ataşat foarte mult în urmă cu doi ani. Totul e magic acolo şi mă bucur de fiecare moment pe care îl petrec alături de acei oameni minunaţi. Să dansez pentru a-i susţine pe cei care au nevoie de ajutor va fi mereu un privilegiu pentru mine. Vreau să ajut. Vreau să susţin. Vreau să dansez”, a declarat Jojo. „De fiecare dată revenirea pe ringul de dans reprezintă o emoţie, cu atât mai intensă când este vorba despre un caz umanitar. Fiecare poveste în parte mă întristează, dar bucuria de a dansa pentru cineva care are într-adevăr nevoie e copleşitoare”, a dezvăluit Laura Cosoi. „Dansez pentru tine împlineşte de ani de zile visurile celor care acceptă provocarea în paşi de dans. E o bucurie imensă pentru mine că pot să aduc un zâmbet în viaţa cuiva, cu atât mai mult cu cât asta se întâmplă dansând”, a mărturisit Gina Pistol, potrivit libertatea.ro.

DANSEZ PENTRU TINE: Recent, frumoasa cântăreaţă a fost oarecum blamată pentru rezultatele destul de slabe în cadrul competiţiei „Dansez pentru tine”, pe motiv că nu s-ar fi implicat suficient la repetiţii, ea alegând să evolueze în concerte prin diferite oraşe.

Ruby a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, despre acuzele care i-au fost aduse şi a lămurit care a fost situaţia reală. Vedeta a semnat contracte pentru concertele care le avea de susţinut în această perioadă înainte de a participa la celebra emisiune „Dansez pentru tine”, fiind astfel obligată să onoreze angajamentele pe care şi le-a asumat.

„Am avut concerte de onorat de dinainte să fiu la DANSEZ PENTRU TINE, am avut contracte semnate, pe care nu aveam cum să le refuz. Oricum, nu am luat multe concerte, având în vedere că este perioada balurilor, şi aş fi avut şi câte două începând de miercuri şi până duminică. Fiind aici, în concurs, nu am putut să iau concerte, am rămas însă doar cu cele pe care le semnasem dinainte şi la care trebuia să ajung. Am avut doar două pe săptâmână: unul joia, dar plecam de la repetiţii după-amiaza şi a doua zi mă întorceam la loc, şi altul sâmbăta, când nu prea repetă nimeni. Iar duminica veneam din nou la repetiţii”, a declarat interpreta.

CITEŞTE ŞI Motivul pentru care Ruby nu se dezbracă mai mult la „Dansez pentru tine”. Nu te-ai fi gândit la asta

CITEŞTE ŞI DANSEZ PENTRU TINE: Scandal cu final neaşteptat pentru o vedetă, a pierdut tot


loading...
Partenerii noștri