DANSEZ PENTRU TINE se lasă cu scandal: O vedetă se revoltă

DANSEZ PENTRU TINE: ACUZATĂ că NU SE IMPLICĂ la "Dansez pentru tine" şi că SUSŢINE CONCERTE, Ruby REACŢIONEAZĂ. 

RomaniaTV.net
20 nov. 2013, 15:17

DANSEZ PENTRU TINE: Recent, frumoasa cântăreaţă a fost oarecum blamată pentru rezultatele destul de slabe în cadrul competiţiei „Dansez pentru tine”, pe motiv că nu s-ar fi implicat suficient la repetiţii, ea alegând să evolueze în concerte prin diferite oraşe.

Ruby a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, despre acuzele care i-au fost aduse şi a lămurit care a fost situaţia reală. Vedeta a semnat contracte pentru concertele care le avea de susţinut în această perioadă înainte de a participa la celebra emisiune „Dansez pentru tine”, fiind astfel obligată să onoreze angajamentele pe care şi le-a asumat.

„Am avut concerte de onorat de dinainte să fiu la DANSEZ PENTRU TINE, am avut contracte semnate, pe care nu aveam cum să le refuz. Oricum, nu am luat multe concerte, având în vedere că este perioada balurilor, şi aş fi avut şi câte două începând de miercuri şi până duminică. Fiind aici, în concurs, nu am putut să iau concerte, am rămas însă doar cu cele pe care le semnasem dinainte şi la care trebuia să ajung. Am avut doar două pe săptâmână: unul joia, dar plecam de la repetiţii după-amiaza şi a doua zi mă întorceam la loc, şi altul sâmbăta, când nu prea repetă nimeni. Iar duminica veneam din nou la repetiţii”, a declarat interpreta.

CITEŞTE ŞI Motivul pentru care Ruby nu se dezbracă mai mult la „Dansez pentru tine”. Nu te-ai fi gândit la asta

CITEŞTE ŞI DANSEZ PENTRU TINE: Scandal cu final neaşteptat pentru o vedetă, a pierdut tot