Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent” sezon 12, a făcut senzație la America’s Got Talent: ”Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov”

Darius Mabda, câștigatorul sezonului 12 Românii au talent, a reușit să impresioneze juriul „America's Got Talent: All Stars” și să se califice în etapa următoare.

25 ian. 2023, 12:14
Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent” sezon 12, a făcut senzație la America’s Got Talent: ”Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov”
Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent” sezon 12, a făcut senzație la America's Got Talent

Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent” sezon 12, a făcut senzație la America’s Got Talent. puștiul în vârstă de 14 ani i-a impresionat pe jurații Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum care l-au asemănat cu Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov.

Citește și Câştigător Românii au talent 2022. S-a aflat! Surpriză uriaşă în finala Românii au talent

Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent” sezon 12, a făcut senzație la America’s Got Talent

„Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet. Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume și cred că fanii sunt încântați de ceea ce au văzut”, a spus Howie Mandel după prestația lui Darius.

Foarte impresionat de prestația românului a fost și Simon Cowell care a declarat că are un respect foarte mare pentru el.

„Erai foarte emoționat, a început prestația ta și aveam impresia că am mai văzut asta înainte. Dar apoi… totul s-a schimbat. Am foarte mult respect pentru tine”, a spus Simon Cowell.

Și Heidi Klum a fost vrăjită de puștiul de doar 14 ani.

„Ești incredibil. A fost absolut minunat. Ne-ai tăiat răsuflarea când ne uitam la tine. Nu e de mirare că ai câștigat”, a fost mesajul lui Heidi Klum, care l-a aplaudat pe Darius în picioare.

Darius a participat la „America’s Got Talent: All Stars” alăuri de câștigătorii și finaliștii din cadrul tuturor concursurilor ce fac parte din franciza „America’s Got Talent”.

Cine este Darius Mabda

Puștiul nu a avut o viaţa uşoară, a fost nevoit să plece de acasă la o vârstă fragedă pentru a duce totul la rang de artă. Darius este din Oradea și a mers la Cluj Napoca acolo unde s-a dedicat complet dansului. Locuiește singur într-un internat, fiind elev la Liceul “Octavian Stroia. Concurentul a participat de-a lungul timpului la diverse ateliere specializate, acolo unde și-a perfecționat abilitățile.

De remarcat că Darius Mabda vine dintr-o familie modestă, mama lui este secretară la o firmă de construcții, iar tatăl este pensionar. “Mi-a fost teamă că nu se va acomoda. Am vrea şi să îl supraveghem mai mult. E greu pentru că nu e lângă noi. Dar se descurcă. Vrea să muncească pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte”, povestea mama, Daciana Mabda.

Acesta a încheiat pe locul I la Freedom Dance Festival din Ungaria și s-a clasat tot pe locul I la Bucharest Dance Festival. Micuțul a obţinut trofeul Best Male Talent şi calificarea în etapa finală a concursului internaţional Dance Star care va avea loc în Croaţia, a anunţat, pe Facebook, şcoala de coregrafie la care învaţă băiatul.

Citește și O mai știți pe Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea concursului Românii au Talent din 2017? Ce a făcut tânăra fără mâini cu banii câştigaţi