Dat afară din USR după nici 24 de ore, Viorel Salvador Caragea o dă în judecată pe Clotilde Armand şi îi cere 100.000 de euro

Fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Gorj se înscrisese săptămâna trecută în USR, dar a fost forţat să demisioneze chiar a doua zi.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 17:51
Dat afară din USR după nici 24 de ore, Viorel Salvador Caragea o dă în judecată pe Clotilde Armand şi îi cere 100.000 de euro

Viorel Salvador Caragea a fost exclus din filiala Gorj a USR, în urma dezvăluirilor din presă care arătau că acesta a fost acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă pe vremea când se afla la conducerea Inspectoratului de Poliţie Gorj, iar unul dintre membrii importanţi care au cerut vehement excluderea a fost Clotilde Armand.

Europarlamentarul USR a postat marţi pe Facebook o fotografie a unei chemări în judecată formulată pe numele ei la Judecătoria Târgu Jiu de Caragea. Conform actului prezentat, acesta îi cere despăgubiri de 100.000 de euro pentru „prejudiciu de imagine şi suferinţe psihice”.

„Scuzaţi-mă că vă întrerup: i-am cauzat cuiva de aici «suferinţe psihice»?”, a scris Clotilde Armand, ironizând cererea fostului şef al Poliţiei Gorj.

„Am aflat că fostul şef al Poliţiei Gorj (acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe «poliţistul lui Ponta». Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu aşa se face altfel de politică”, scrisese europarlamentarul USR pe Facebook în ziua înscrierii lui Caragea în partidul condus de Dan Barna, acesta fiind şi textul pentru care Caragea a chemat-o în instanţă.