De ce boală suferă Lora. Artista a făcut anunţul trist: „Mi-am făcut analize şi aşa am descoperit”

De ce boală suferă Lora. În ultima vreme, artista s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate, fiind nevoită şi să îşi anuleze anumite evenimente din cauza lor. A pus sănătatea pe primul loc şi a făcut investigaţii în acest sens.

26 sept. 2022, 08:52
De ce boală suferă Lora. Artista a făcut anunţul trist: „Mi-am făcut analize şi aşa am descoperit”
De ce boală suferă Lora

De ce boală suferă Lora. La un moment dat, cântăreaţa a decis să meargă pentru a face un set de analize amănunțite, ocazie cu care a aflat că are anumite probleme de sănătate. Artista a povestit că după ce a mâncat câteva paste, corpul ei a reacționat într-un fel cu totul neașteptat, s-a umflat foarte tare.

Citeşte şi: Lora are probleme în cuplu? Anunţul făcut pe reţelele sociale: „Să petreacă puțin timp singură”

De ce boală suferă Lora

Medicii i-au descoperit că are intoleranță la gluten, așa că a fost nevoită să facă o serie de schimbări majore în ceea ce privește alimentația sa. „Vreau să încep să merg la sală. Mi-am făcut abonament într-un sfârșit, ca să mă motiveze. Că atunci când le primești cadou parcă nu prea îți vine, că sunt cadou, dar când dai banii pe abonamente te motivează altfel. Sfat! Deci, nu primiți abonament la sală cadou că nu vă duceți.

În rest, mi-am descoperit alergia la gluten și am renunțat complet. De atunci, pur și simplu m-am dezumflat. Pentru că se pare că eram „capitonată” ca să zic așa. Cred că ăsta e cel mai potrivit cuvânt. Eram „capitonată”, nu era grăsime, era așa „pufoasă”. Nu cred că se vedea neapărat, dar mă simțeam eu.

Mi-am făcut analize. Am zis că se întâmplă ceva pentru că la un moment dat, într-o zi nu mâncasem decât niște paste, o dată am învârtit furculița în niște paste, am luat o singură dată și m-am umflat foarte tare. Atunci mi-am dat seama că este ceva în neregulă cu mine”, a povestit Lora, potrivit Ego.ro.