Lora are probleme de sănătate. Anunţul făcut de artistă: „Nu mai pot susține concertele”

Lora are probleme de sănătate. Este una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe din România şi abia aştepta să se ridice restricţiile, pentru a fi din nou pe scenă. Din păcare, artista a fost nevoită să îşi anuleze câteva concerte, din motive medicale.

23 iul. 2022, 21:08
Lora are probleme de sănătate. Anunţul făcut de artistă: „Nu mai pot susține concertele”
Lora are probleme de sănătate

Lora are probleme de sănătate. Pe 23 iulie, artista a împlinit 40 de ani, însă și trebuia să facă acest lucru alături de fanii ei, la concerte, dar a fost nevoită să-și schimbe planurile.

Lora are probleme de sănătate

După ce s-a consultat cu medicul, Lora a decis că trebuie să-și anuleze concertele pe care le avea în Câmpulung Muscel și Zărnești. Cântăreața le-a spus fanilor ei că îi pare rău, dar le-a precizat că îi va vedea săptămâna viitoare, fără să dea mai multe detalii.

Dragilor, din motive medicale nu mai pot susține concertele programate în acest weekend în Câmpulung Muscel și Zărnești. Îmi pare rău! Ne vedem data viitoare!”, a fost anunțul făcut de Lora pe paginile de socializare.

Se pare că artista are probleme cu vocea, iar medicul i-a recomandat repaus vocal timp de cinci zile. „Eu joc mima următoarele 5 zile, că n-am voie să vorbesc. O am pe @dianamihai, pe care noroc că o iubesc, că altfel injecțiile din posteriorul meu ar fi mult mai dureroase decât sunt.”, a mai dezvăluit cântăreața într-un alt InstaStory.

Citeşte şi: Lora a spus adevărul despre relaţia cu Ionuţ Ghenu! De ce nu se căsătoresc

Lora şi-a pierdut un frate

Artista a trăit o adevărată dramă, când avea doar câţiva anişori, şi-a pierdut tatăl, iar la începutul acestui an, mama ei s-a stins din viaţă, din cauza unei boli grave. Recent, blondina a dezvăluit că a mai avut un frate, care a murit la câteva luni de la naştere.

A început perioada chimioterapiei, şi partea frumoasă a perioadei, dacă pot să o numesc aşa, a fost că mama mea a refăcut relaţia cu mama ei naturală şi a locuit cu ea pe toată durata chimioterapiei.

A fost operată în Turcia şi s-a eliminat complet tumora, nu mai avea cancer. În locul unde a fost extirpată, la cinci ani, a început să aibă nişte simptome şi nu a zis nimic. Am avut aceeaşi problemă, nu a spus nimic ca să nu mă îngrijoreze.

În perioada aia am şi divorţat. S-au întâmplat atât de multe lucruri…

Eu am clacat în spital, când am văzut că nu iese din operaţie, era să mor. A fost un moment foarte greu, m-am simţit abandonată de multă lume, şi neînţeleasă. Nu interesa pe nimeni ce fac eu.

Îmi amintesc râsul ei şi stilul sarcastic cu care descria lipsa de logică a oamenilor. Consumul cel mai mare era când se gândea la mine şi la fratele meu.

Eu am mai avut un frate, care a murit la câteva luni de la naştere. Dar nu a mea a fost drama asta, a fost a mamei“, a declarat Lora.