De ce boală suferă Nelu Cortea de la America Express: „Nu mi s-a întâmplat până acum așa”

De ce boală suferă Nelu Cortea de la America Express. Cătălin Bordea și partenerul lui formează una dintre cele mai îndrăgite echipe. Cei doi sunt prieteni de mult timp, iar acum au decis să ia parte la această aventură împreună.

28 feb. 2023, 12:18
De ce boală suferă Nelu Cortea de la America Express: „Nu mi s-a întâmplat până acum așa”
De ce boală suferă Nelu Cortea de la America Express

De ce boală suferă Nelu Cortea de la America Express. În cea mai recentă ediție, a avut un moment în care i s-a făcut rău. Astfel, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o boală care îi afectează căile respiratorii. Nici măcar Cătălin Bordea, prietenul lui cel mai bun, nu a știut  că are o afecțiune cronică.

Citește și: Momente de panică pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea! „Am început să ne panicăm. Apăsa pe accelerație, credeam că va face stânga undeva și ne duce undeva să ne facă rău.”

De ce boală suferă Nelu Cortea de la America Express

Ce naiba am, că de vreo trei zile nu mai respir ca lumea”, a zis Nelu Cortea, în timp ce mergea în spatele lui Cătălin Bordea, pe un drum de țară. „Stai un pic aici, că nu mai pot. Nu pot să iau tot aerul”, a zis concurentul.

Ulterior, la testimoniale, Nelu Cortea a povestit ce s-a întâmplat. „Nu mă puteam liniști, nu găseam suficient aer să-mi umplu plămânii. Eu am astm de mic, numai că nu e nasol, poate mi se întâmplă o dată pe an. Nu mi s-a întâmplat până acum așa, am fost expus la efort mult mai mare și n-am avut problemă”, a spus concurentul de la America Express.

M-am speriat, chiar m-am speriat. Până acum eu chiar nu l-am crezut că are astm. Am crezut că se bagă în față la vaccin, vorbesc serios. Nu l-am văzut niciodată așa. Acuma îmi arăți astmul tău? M-am gândit ca în filme, să îi bag un pix în gât”, a spus Cătălin Bordea.

Voi vă dați seama cu cine am mers eu pe drum? Eu nu ajung întreg, mă omoară nebunul ăsta, că a văzut el filme cu doctori!”, a zis Nelu Cortea despre colegul său de echipă.