De ce e bine să consumi salată de fructe. Poate fi gătită în 5 minute

De ce e bine să consumi salată de fructe. Pentru că suntem în sezonul fructelor, iar corpul are nevoie de mai multă hidratare decât de obicei, vă propunem unul dintre cele mai sănătoase şi gustoase deserturi.

08 iun. 2022, 09:05
De ce e bine să consumi salată de fructe. Poate fi gătită în 5 minute

De ce e bine să consumi salată de fructe. Această rețetă este una ce poate fi gătită în doar cinci munte şi este un desert fantastic, ce se potrivește pentru o zi posomorâtă, dar și pentru una cu soare. Datorită fructelor proaspete, vei beneficia de toate vitaminele și mineralele pe care le conțin. Astfel , vei avea un corp sănătos și plin de energie.

Citeşte şi: Dieta cu grapefruit favorizeaza pierderea a 6 kg in numai o saptamana. TOP 10 fructe si legume vedete in septembrie

De ce e bine să consumi salată de fructe. Ingrediente

1 măr
1 banană
1 strugure
1 portocală
5-6 căpșune
150 grame de ananas
50 grame de afine
puțin zahăr
iaurt sau o lămâie

Mod de preparare

Este important de menționat la început, că această salată poate fi preparată cu orice fructe pe care le aveți acasă. Ingredientele de mai sus sunt orientative. Vă puteți crea combinația perfectă pentru dumneavoastră.

Inițial, trebuie tăiate toate fructele în cubulețe de dimensiuni medii, și de pus într-un vas încăpător. Deasupra se pune puțin zahăr după gust și se amestecă. Acest pas este cel mai dificil din această rețetă, întrucât necesită tăierea fructelor.

Pasul doi este să adăugăm iaurtul peste fructe. Dacă doriți ca salata să fie puțin acrișoară, adăugați bucăți de lămâie sau doar sucul ei.

La final, o puteți decora cu frunze de mentă și să o serviți la masă. Poftă bună!