De ce e bună mierea pentru părul tău?

Sigur ai auzit despre numeroasele beneficii ale mierii asupra sănătății tale. Dar, despre cât de bună este mierea pentru părul tău, știai? Mierea este o sursă excelentă de nutrienți, de care trebuie să profiți.

RomaniaTV.net
06 iul. 2018, 08:57
De ce e bună mierea pentru părul tău?

Mierea îi conferă părului tău vitaminele și mineralele necesare pentru a-l face puternic, mătăsos și strălucitor. Încearcă să găsești, în magazine, produsele care au ca ingredient principal, mierea. Există și varianta în care îți prepari singură, acasă, diferite combinații de miere cu alte produse benefice sau o folosești fără alte ingrediente în plus.

Pentru părul deteriorat

Ai nevoie de 1 gălbenuș de ou, 3 linguri de miere, 1 avocado. Le amesteci pe toate într-un castron, până la omogenizare. Aplici rezultatul pe păr și lași apoximativ 30 de minute. Apoi clătești părul cu apă fierbinte, din abundență.

Pentru părul uscat

Pregătește 1 ceașcă de miere și 2 linguri de ulei de măsline extra virgin. Le amesteci, apoi aplici pe păr și faci masaj câteva minute. Masajul trebuie să fie ușor, de relaxare, pentru a stimula circulația sângelui. Lași compoziția timp de 20 de minute, apoi clătești părul cu apă călduță.

Pentru căderea părului

Pregătește 1 linguriță de scorțișoară, 3 lingurițe de ulei de măsline și 3 lingurițe de miere. După ce le combini și amesteci bine, aplică soluția pe scalp. Evită să întinzi pe tot părul. Fă un masaj timp de 10 minute, apoi îndepărtează totul cu șampon și apă.

Bucură-te de beneficiile pe care le poate aduce mierea, în viața ta. Folosește-o pentru sănătatea părului tău și vei fi surprinsă de rezultate.

Cum să îi asiguri copilului tău o digestie mai uşoară