De ce nu are Alexandra Stan iubit, deși a divorțat de doi ani. ”Trebuie să treacă prin probe de foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa”

Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu, în urmă cu doi ani, iar de atunci diva este singură. Recent, artista a acordat un interviu în care și-a deschis sufletul și a explicat de ce nu există un bărbat în viața ei.

16 ian. 2024, 20:13

Alexandra Stan nu mai are nevoie de prezentare, dat fiind faptul că este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Deși are o carieră de succes, pe plan amoros, diva nu stă la fel de bine.

Citește și Alexandra Stan, apariție neașteptată pe pârtia de schi la Brașov: ”Dacă nu ai avea buzele așa senzuale as zice că ești Omul Păianjen”

Alexandra Stan a divorțat în urmă cu doi ani, iar de atunci artista este singură.

„E greu să ai o relație, să-mi găsesc pe cineva. Îmi doresc, dar nu caut. Dacă e să vină, să vină. Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online.

Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa. În primul rând, să fie sincer, să nu fie superficial.

Acum e plină lumea de bărbați care au bani și cred că dacă te plimbă cu mașina și te scot la un suc e gata. Dar nu e chiar așa. E important să ai chestii în comun cu cineva, să te înțelegi bine. Dar e greu să-l întâlnești… Nu e ca și cum ies în oraș cu ideea de a cunoaște oameni”, a declarat Alexandra Stan pentru Cancan.

”O relație toxică îți consumă energia”

Alexandra Stan a fost sinceră și a dezvăluit de ce se teme într-o relație și cum stă departe de oamenii care îi transmis o stare negativă.

„Există o agresivitate în rândul tinerilor de astăzi. Cred că și prin prisma muzicii care se promovează. Dar mă bucur că se vorbește despre asta și se fac campanii pe această temă. Cred că vezi mai repede semnele, că știi cu cine vorbești. E și stresul ăsta prin care treci.

E important să-ți dai seama din prima că dacă un bărbat e gelos, încearcă să te manipuleze, e clar că are tendința asta, spre agresivitate. Dacă știi ce-ți dorești, atragi numai oameni ok.

Te-ar putea interesa și Alexandra Stan a dezvăluit motivul pentru care nu vrea un bărbat cu bani. „Eu nu aș putea să fiu cu cineva pentru că are bani”

În cazul meu, asta s-a întâmplat, s-au reglat foarte mult lucrurile și mă refer la prieteni, la oamenii cu care lucrez. A fost așa, un an de așezare. Iar anul acesta sper să se vadă mai mult roadele muncii. Când crești ca om și evoluezi, nu mai ai timp și energie să stai cu persoane care nu sunt pe aceeași lungime de undă. Lucru valabil și în cazul unei relații. O relație toxică îți consumă energia”, a mai dezvăluit artista.