De ce nu se duce Ioana Tufaru la muncă. Fiica Andei Călugăreanu trăiește din drepturile de autor ale părinților morți: „Sunt un om cu probleme de sănătate”

Ioana Tufaru le răspunde celor care au criticat-o de-a lungul timpului pentru că nu se duce la muncă. Care este motivul pentru care fiica Andei Călugăreanu nu are un loc de muncă.

27 ian. 2024, 11:24
De ce nu se duce Ioana Tufaru la muncă. Fiica Andei Călugăreanu trăiește din drepturile de autor ale părinților morți: „Sunt un om cu probleme de sănătate”
Ioana Tufaru dezvăluie de ce nu are un loc de muncă

Ioana Tufaru a dezvăluit de ce nu are un loc de muncă. Fiica Andei Călugăreanu susține că este un om cu probleme de sănătate, care nu poate depune foarte mult efort. Ea a decis să răspundă comentariilor negative, oamenii știind că primește ajutor de la statul român și de la alte diverse persoane influente.

Veniturile sale vin și din drepturile de autor ale mamei sale, cât și ale tatălui, Dan Tufaru, care a murit la vârsta de 58 de ani. În casă aduce bani și soțul sau, dar și alocația copilului este, de asemenea, o sursă de venit.

Citește și: Dan Capatos o face praf pe Andreea Marin: „De ce a fost întotdeauna așa teatrală? Secretul e să fii cum ești tu”

„Știi cât am discutat eu despre treaba asta? Cred că a fost cel mai discutat subiect. În primul rând, cei care mă acuză trebuie să se gândească și la motive. Puțină lume știe… Nu îmi place să dau detalii de mine, de organismul meu, de corpul meu.

Sunt un om cu probleme de sănătate. Un om care nu poate depune foarte mare efort”, a spus Ioana Tufaru în emisiunea În oglindă, moderată de Mihai Ghiță.

Cum face Ioana Tufaru rost de bani

Ioana Tufaru a mărturisit că a muncit de-a lungul timpului, dar niciodată nu a avut contract de muncă pentru că nu și-a dorit neapărat acest lucru. Fata regretatei Anda Călugăreanu a făcut o vreme bună curățenie în diverse locuințe din Capitală.

„Am lucrat, dar nu am lucrat niciodată cu carte de muncă, ăsta e un lucru foarte adevărat și mi-l asum. Tot eu n-am vrut, dar am lucrat. Dă-mi voie să te întreb un singur lucru.

Dacă tu-mi spui mie acum: «Ioana, hai la mine să faci curățenie în casă și pentru treaba asta, eu te plătesc». Nu tot muncă se numește? E la negru, nu-i la negru, e colaborare, dar e tot muncă”, a mai spus ea, în același show.

Citește și: Oana Lis, confesiuni fără perdea: „Amantul meu e perfect”. Declarațiile controversate care i-au uimit pe fani

Ioana Tufaru primește un ajutor social în valoare de 1.125 de lei, precizând că este mulțumită de veniturile care îi intră în casă. Soțul său este pensionat pe caz de boală, dar este paznic cu program de 4 ore.