De ce s-a destrămat, de fapt, Gașca Zurli! Mirela Retegan a recunoscut totul printre lacrimi: „M-am pregătit să renunț la tot”

Mirela Retegan se resimte după toată perioada grea prin care a trecut. Rând pe rând, membri importanți din Gașca Zurli și-au luat „adio” de la proiectul în care s-au depus mult suflet, timp și bani.

14 mart. 2024, 23:10
De ce s-a destrămat, de fapt, Gașca Zurli! Mirela Retegan a recunoscut totul printre lacrimi: „M-am pregătit să renunț la tot”
De ce s-a destrămat, de fapt, Gașca Zurli! Mirela Retegan a recunoscut totul printre lacrimi: „M-am pregătit să renunț la tot”

Mirela Retegan, cea care a înființat cunoscutul proiect Gașca Zurli, suferă după ce mai mulți membri ai echipei au plecat, lucru ce a adus o mare pierdere pentru public, dar și pentru fondatoare. Deși a încercat să depășească momentul cu capul sus, Mirela Retegan s-a lăsat copleșită de emoții și, cu ochii în lacrimi, a vorbit despre încheierea prea abruptă a proiectului care a făcut-o celebră. De asemenea, ea a dezvăluit și care a fost adevăratul motiv pentru care Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli au plecat din trupă.

Citește și: Bucătărașul Lulu, mesaj tranșant după ce a ieșit din Gașca Zurli și a apărut în videoclipul lui Bogdan de la Ploiești: „Vă las un cont bancar pentru donații zilnice, în funcție de fiecare părere în parte”

De ce s-a destrămat, de fapt, Gașca Zurli

Multe personaje îndrăgite de copiii din țară și-au anunțat retragerea din Gașca Zurli. După acest episod, mulți au fost cei care au crezut că acesta este sfârșitul trupei de divertisment. Mirela Retegan a ieșit în față și a explicat, de fapt, cum stau lucrurile și de ce s-a luat decizia ca Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli să părăsească echipa.

Mirela Retegan a fost invitată recent în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre proiectul care a făcut-o celebră și despre viitorul acestuia. Ea a mărturisit că în ultimii ani problemele pare că s-au ținut scai de Gașca Zurli și totul a culminat acum cu plecarea mai multor membri. Afectată de tot ce se întâmplă, ea a mărturisit că a luat în calcul și varianta de a opri tot proiectul.

„Eu m-am pregătit inclusiv pentru un moment în care aș putea să renunț la tot, să opresc tot, pentru că e o responsabilitate imensă. Mie mi s-au întâmplat câteva lucruri foarte dure în ultimii ani. În 2020, în luna ianuarie, Youtube-ul a ales să scoată de la monetizare toate canalele pentru copii și să le treacă pe un Youtube Kids, n-am mai primit niciun ban de la canal tot anul 2020-2021. De atunci a fost tot mai greu”, a declarat Mirela Retegan, printre lacrimi, în cadrul podcast-ului realizat de Giuliei Anghelescu.

Mirela Retegan regretă decizia luată de colegii său, însă îi înțelege cât se poate de bine pe aceștia. Se știe că proiectul este unul solicitant, care ocupă mult timp, astfel că nu paote condamna pe nimeni pentru deciziile luate.

„Ei și-au ales momentul așa cum au considerat ei. Noi am avut aceste discuții, știam că o să se întâmple în felul ăsta. Nu ne-am certat, dar toate despărțirile sunt grele, e foarte greu și pentru ei, e foarte greu după 14 ani să faci altceva în viață. Eu îi înțeleg și îi susțin din tot sufletul pe ce au de făcut. Nu e un moment ușor, dar cu siguranță că o să ne întâlnim în alte proiecte mari, când o să facem evenimente mari. A fost foarte greu weekend de weekend să pleci joia de acasă și să te întorci lunea. E normal să vrei să ai și tu o familie, să faci copii, să te căsătorești. Lucrurile sunt într-o transformare în viețile noastre. Eu sunt foarte recunoscătoare că au stat până acum”, a mai declarat Mirela Retegan.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a COPIAT piesa „Guli Guli”! NU de la Gașca Zurli, ci de la un artist străin care face manele pentru copii