De la bătaie la comedie. Ce fac turcii înaintea meciului cu România, din preliminarile CM 2014

Jucătorii din naţionala Turciei s-au relaxat la un spectacol de comedie înainte de meciul cu România, programat vineri, de la ora 20.30, în preliminariile CM 2014.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 08:46
De la bătaie la comedie. Ce fac turcii înaintea meciului cu România, din preliminarile CM 2014

Jucătorii naţionalei Turciei au fost prezenţi la show-ul unui celebru comediant turc, Cem Yilmaz. În timpul spectacolului, acesta a făcut câteva glume legate de jucători. Astfel, el a glumit pe seama noii frizuri a lui Arda Turan, dar l-a menţionat şi pe portarul Volkan Demirel în reprezentaţia sa: „La show-ul meu de data trecută, în primul rând se afla o femeie care îmi tot spunea: «Te rog, nu mă mai face să râd atât. Sunt însărcinată». Mi-a fost teamă la un moment dat că va sări copilul. Din fericire, dacă s-ar întâmpla aşa ceva acum l-ar prinde Volkan. Numai că mi-e teamă să nu degajeze„, informează cotidianul Star.

Pe de altă parte, conform cotidianului Milliyet pe site-urile de socializare a apărut, miercuri seară, un zvon că Volkan Demirel şi Burak Yilmaz s-ar fi bătut în cantonament. Potrivit site-urilor respective, cei doi iniţial s-au certat, iar apoi situaţia ar fi degenerat, iar Volkan i-ar fi spart nasul lui Burak Yilmaz.

Burak Yilmaz a reacţionat după apariţia acestui zvon postând pe contul său de Twitter o fotografie cu el şi Volkan Demirel şi negând astfel existenţa vreunui conflict.

Partida Turcia – România, din grupa D a preliminariilor CM-2014, se va disputa vineri, de la ora 20.30, pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul.