Un băiat de 11 ani, în comă la spital, după ce s-a lovit cu capul de o scară, la Târgovişte

Un băiat de 11 ani din Târgovişte a ajuns în comă la spital, după ce s-a lovit puternic la cap în timp ce se juca împreună cu un prieten.

RomaniaTV.net
12 feb. 2013, 06:13
Un băiat de 11 ani, în comă la spital, după ce s-a lovit cu capul de o scară, la Târgovişte

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, incidentul a avut loc în centrul oraşului Târgovişte, pe scara unui bloc în care  funcţionează un bar. Băiatul accidentat şi un prieten de-al lui de aceeaşi vârstă veneau des pentru a-i ajuta pe vânzătorii localului la curăţenie, iar aceştia îi recompensau pentru activitatea prestată.

Poliţiştii cercetează, în prezent, cazul, având două ipoteze: fie micuţul s-a dezechilibrat de pe balustradă şi a căzut, fie s-a lovit după de a fost împins de celălalt copil.

„Am fost sesizaţi că un minor s-a accidentat în timp ce se afla pe scara unui bloc în municipiul Târgovişte. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului şi, în funcţie de rezultatele anchetei, se vor stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

La un moment dat, câţiva angajaţi ai barului au auzit gălăgie şi, când au ieşit, l-au văzut pe copilul de 11 ani într-o baltă de sânge. O ambulanţă a intervenit rapid şi l-a transportat la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte, însă pe drum copilul a intrat în comă. După ce a primit îngrijiri la Târgovişte, medicii au decis ca băiatul să fie transferat la Bucureşti, la Spitalul Bagdasar Arseni.

„L-am găsit aproape inconştient, cu o plagă mare contuză la cap cu sângerare abundenţă şi probabil şi cu înfundare a osului pentru că era deformat craniul. L-am adus la spital, unde va merge la investigaţii la tomograf şi apoi îl vom duce la spitalul „Bagdasar Arseni” ( n.r. – din Capitală) pentru investigaţii amănunţite şi posibil intervenţie chirurgicală”, a declarat dr. Dan Comanescu, medic la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa.

Copilul s-a lovit în faţa aceluiaşi bar în care poliţistul Codruţ Oprea a fost lovit în cap cu o sticlă, de către un interlop.


loading...