De pus în ramă sau de speriat? Cum arată Oana Lis, proaspăt trezită din somn FOTO

Oana Lis a făcut ceea ce puţine vedete au curajul să facă. Soţia fostului edil al Capitalei a acceptat să apară în faţa camerelor de vedere, proaspăt trezită din somn şi fără urmă de machiaj pe faţă.

15 iul. 2015, 09:38

Oana Lis a fost criticată de nenumărate ori pentru aspectul ei fizic mai mult decât neglijent, scrie spynews.ro. Kilogramele în plus, machiajul mult prea colorat şi părul neacoafat au transformat-o în ţinta cârcotaşilor.

Citeşte şi Oana Lis, gest extrem ÎN DIRECT. Cum a reacţionat când presupusa amantă a lui Viorel i-a spus: „Eşti beată”

Astfel, blonda nu mai are nicio problemă în a se afişa la televizor atunci când nu se află în formă maximă, iar de data aceasta a apărut complet naturală şi fără nicio urmă de retuş.

În mod surprinzător, chipul Oanei Lis se menţine bine şi fără machiaj. Soţia lui Viorel Lis are un ten lipsit de imperfecţiuni, iar ridurile încă nu i-au apărut.

Citeşte şi Oana Lis, cu SÂNII goi pe PLAJĂ. Imaginea face SENZAŢIE pe Internet

Cei doi au fost surprinşi de reporteri la scurt timp după ce s-au întors de la mare, obosiţi de pe drum. Oana Lis a mai spus că la întoarcere a venit relaxată, dar şi cu câteva kilograme în plus, însă nu se simte foarte afectată de acest lucru.