Decizia radicală luată de Sorina Guţă, după ce a învins moartea: „Întotdeauna Dumnezeu m-a salvat”

Decizia radicală luată de Sorina Guţă, după ce a învins moartea. Chiar dacă nu a scăpat definitiv de problemele de sănătate, manelista s-a decis să nu mai cânte manele, stilul care a consacrat-o şi i-a adus faima.

05 sept. 2022, 22:42
Decizia radicală luată de Sorina Guţă, după ce a învins moartea: „Întotdeauna Dumnezeu m-a salvat”
Decizia radicală luată de Sorina Guţă, după ce a învins moartea

Decizia radicală luată de Sorina Guţă. Manelista spune că a dat uitării domeniul care consacrat-o ani la rând și este mai dedicată că niciodată lui Dumnezeu. Fosta soţie a lui Nicolae a mărturisit că acum cânta muzică creștină.

Citeşte şi: Sorina Guță, intervenție chirurgicală dificilă în Turcia. Momente grele pentru cântăreață: „Trebuie schimbată valva principală”

Decizia radicală luată de Sorina Guţă

După ce a avut nevoie de intervenția medicilor turci, Sorina Guţă a mărturisit că a devenit mult mai credincioasă şi că și-a găsit chemarea. „Nu mai cânt muzică de lume. Cânt muzică creștină. Muzică a fost lăsată de Dumnezeu să fie laudă pentru el. Nu am mai cântat din 2020. O singură dată m-am reîntors în industrie, dar nu s-a mai putut. Așa am simțit, să cânt doar pentru Dumnezeu. El este bun, el este este mamă, el este tată, el este tot. Pe el trebuie să îl lăudăm. Întotdeauna Dumnezeu m-a salvat, a fost cu mine, a fost protecție pentru mine.„, a declarat Sorina Guță, pentru Antena Stars.

Cântăreața a trecut prin clipe de groază și se teme pentru familia ei. Cu atât mai mult, susține că a fost nevoită să ducă toți copiii din casă la vecini pentru a-i ține departe de tot ce se întâmplă.

L-au chemat la City Shopping și au venit trei sportivi criminali, tatuați, dintr-o dată, cu pumnale, l-au nenorocit pe nepotul meu, pe cumnatul meu, mai e un băiat care a fost cu nepotul meu. Noaptea au intrat, la ora 2.00, peste noi în casă, am dus copiii minori din casă la oameni, la străini, la vecini. Nu mai ținem niciun copil în casă.”, a  mai mărturisit Sorina Guță.