Sorina Guță a ieșit din comă! Primele declarații ale fostei partenere de viață a lui Nicolae Guță. ”Dumnezeu m-a readus la viață”

Mulți știu faptul că Sorina Guță a fost la un pas să moară, iar medicii nu îi mai dădeau multe șanse de supraviețuire. Fosta parteneră de viață a lui Nicolae Guță a ajuns la spital în comă, starea ei fiind una foarte gravă. Iată primele declarații ale femeii, care a trecut printr-o perioadă groaznică.
Filip Stan
06 mart. 2024, 09:49
Sorina Guță a ieșit din comă! Primele declarații ale fostei partenere de viață a lui Nicolae Guță. ”Dumnezeu m-a readus la viață”

Mulți știu faptul că Sorina Guță a fost la un pas să moară, iar medicii nu îi mai dădeau multe șanse de supraviețuire. Fosta parteneră de viață a lui Nicolae Guță a ajuns la spital în comă, starea ei fiind una foarte gravă. Iată primele declarații ale femeii, care a trecut printr-o perioadă groaznică.

Citește și Sorina Guță trece prin momente grele din cauza problemelor la inimă. Manelista încă nu poate merge în Turcia pentru operație

În urmă cu aproximativ o săptămână, Sorina Guță a ajuns la spital într-o stare deplorabilă. Acum că și-a revenit, fosta parteneră a manelistului Guță a vorbit despre starea sa de sănătate.

Femeia spune că a avut probleme de sănătate mai vechi, la nivelul inimii, dar și afecțiuni la nivelul plămânilor. Sorina Guță se afla acasă, alături de familie, când i s-a făcut rău.

Rudele au sunat la 112 și femeia a fost transportată la spital inconștientă, fiind deja în comă. Medicii nu i-au dat multe șanse, însă Sorina Guță a dovedit că mai are de trăit.

”Sunt mai bine, Slavă Domnului. Am trecut prin clipe grele, n-am trecut în viața mea prin așa experiență. Stăteam la masă cu sora mea și cum vorbeam cu ea la masă dintr-o dată m-a luat cu amețeală, zicea că n-am mai reacționat, a dat drumul repede la oxigen, mi-a pus oxigenul, mi-a luat saturația, am avut 35, a chemat salvarea, m-a dus la spital și acolo am căzut în comă.

Medicii au zis că am fost dusă prea târziu și că îi pare rău, că nu mai pot face nimic, doar dacă într-o oră dau semne de intubație mă pot intuba, dacă nu…”, a spus Sorina Guță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ca printr-o minune, Sorina și-a revenit, iar acum cântăreața îi mulțumește lui Dumnezeu pentru șansa pe care i-a oferit-o la viață și pentru că în continuare se află în lumea aceasta.

„Mare e Dumnezeu, când Dumnezeu spune că viață, e viață și când Dumnezeu spune că moarte, e moarte. Eu am stat prea mult în neascultare de la botezul meu, am stat 3 ani, am mai fumat, n-am stat în ascultare de Dumnezeu, iar lui Dumnezeu îi pare rău de om, El ne iubește. El ne vrea cu ardoare, din inimă, nu vrea să ardem în focul veșnic, vrea să mergem la viață veșnică, dar așa suntem noi neascultători. Atât m-am dus în nebunia mea până când a zis Dumnezeu stop, iar Dumnezeu, Slăvit să fie, m-a readus la viață, mi-a prelungit firul vieții. Într-adevăr, am rămas dependentă de oxigen, dar știu sigur că și de asta mă va scăpa Dumnezeu, eu știu că Dumnezeu are un plan cu mine”, a mai spus artista.

Acum, Sorina Guță este mult mai bine și a fost externată din spital. Femeia este deja plecată din țară, se află la sora ei în Austria, acolo unde spune că a ajuns tot cu ajutorul puterii lui Dumnezeu, căruia îi mulțumește pentru șansa la viață.

Medicii nu i-au recomandat să părăsească țara, mai ales după ce a fost în comă și în momentul de față este dependentă de oxigen.

Fosta parteneră a lui Nicolae Guță a mărturisit că, tot ca printr-o minune, a ajuns până în Austria cu familia ei, după ce s-a rugat neîncetat să poată să ajungă până acolo, pentru că în România n-ar fi avut pe nimeni aproape.

Toate orele cât a durat călătoria până în Austria, Sorina nu a avut deloc nevoie de oxigen.

„Acum mă simt mai bine, sunt la sora mea în Austria și sunt mai bine. Nu am mers cu avionul. Doamna doctor a spus că nu se poate să plec în Austria cu avionul, că abia ce am fost scoasă din Terapie Intensivă.

Îți spun în Numele lui Dumnezeu, am înghenunchiat și m-am rugat și am zis ”Doamne, aici n-am cum să stau, că n-am cu cine să rămân, sunt singură, n-are cine să mă ajute, tu știi Doamne, te rog frumos ajută-mă să ajung până în Austria cu familia mea, că n-am aici cu cine să stau”.

Crede-mă, până în apartament aici în Austria am ajuns fără să am nevoie de oxigen, Dumnezeu mi-a purtat de grijă. Există Dumnezeu. Cei care mă aud și mă ascultă, haideți oameni buni să ne pocăim și ne întoarcem la Dumnezeu pentru că vremea este scurtă. Dumnezeu există și face minuni până în ziua de azi”, a mai zis ea, potrivit SpyNews.

”Le mulțumesc tuturor”

Fosta parteneră a lui Guță se află în continuare sub tratament, însă speră că va scăpa de toate problemele în curând. Pe lângă cele precizate anterior, ea le-a transmis mulțumiri oamenilor care s-au rugat pentru sănătatea sa.

Citește și „Sorina Guță este la Terapie Intensivă”. Apropiații s-au mobilizat și vor să strângă bani pentru artistă. „Dumnezeu să te scape de moarte!”

„Iau medicamente, am antibiotice, mai am două zile de luat. Iau un spray dimineața și oxigen. Surorile mele s-au speriat foarte tare când s-a întâmplat. Multă lume s-a rugat, Dumnezeu să-i răsplătească. Foarte mulți s-au rugat să mă fac bine. Le mulțumesc tuturor”, a mai transmis Sorina Guță.

Spynews
Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora sa a adus pe lume o fetiță. Ce nume va purta micuța: „Sunt cea mai fericită de pe pământ...” / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Premoniţie incredibilă! El e omul de fotbal care a ghicit, în urmă cu 17 zile, scorul corect, România – Ucraina 3-0 în direct! Video
Capital.ro
Vladimir Putin A ACCEPTAT. Președintele Rusiei va semna acordul
Playtech.ro
Ce soție frumoasă are Nicolae Stanciu! Căpitanului României are cu ce se mândri
DailyBusiness
Se schimbă Codul Rutier! Românii care au permise trebuie să știe asta
Adevarul
De ce sunt SUA vulnerabile la atacuri din partea ISIS. Semnale de alarmă după o operațiune recentă
Spynews
Trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident, în Iaşi. Un politician AUR și iubita lui au acroșat un pieton și s-au oprit într-un cap de pod / FOTO
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
Evz.ro
Este vrajbă în toată regula la Antena 1. Două vedete, scandal monstru
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
BREAKING | Un politician AUR și iubita lui au murit într-un accident rutier cumplit
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România. Ordinul intră peste tot în vigoare
StirileBZI
Românii pot primi 37.000 de euro! Banii sunt dați de Comisia Europeană
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Persoană plasată sub control judiciar după ce a încercat să dea mită unui polițist de la Secția 13 din București
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?