Sorina Manelista revine pe piața muzicală. Nepoata ei a dat vestea: „Va reveni în lumea manelelor să facă lumea fericită. Se va muta din România”

Sorina, fosta parteneră de viață a lui Nicolae Guță, împreună cu care a cântat superhitul "Aș renunța", revine pe piața muzicală după ce, în ultimii ani, s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Sorina Manelista are probleme grave la inimă și la plămâni și este dependentă de masca de oxigen. Cu toate astea, artista ia în calcul să revină pe scenă și să continue să cânte manele, genul muzical care a consacrat-o.

24 apr. 2024, 15:44
Sorina Manelista revine pe piața muzicală. Nepoata ei a dat vestea: „Va reveni în lumea manelelor să facă lumea fericită. Se va muta din România”

Sorina Manelista are planuri mari pentru viitor. Vrea să își facă o operație de micșorare de stomac, deoarece obezitatea i-a acutizat problemele de sănătate, să se mute din România și să se reapuce de cântat manele. Dezvăluirea a fost făcută de Sonia Ferrari, nepoata ei, care a promis că o și va ajuta să redevină Sorina care a fost o dată.

Sorina Manelista revine în muzică

După ce s-a confruntat cu probleme de sănătate și mama ei a trecut în neființă, Sorina s-a pocăit și a ales să cânte doar muzică bisericească. Nepoata ei a dat asigurări că mătușa ei nu va uita de Dumnezeu dacă se va reapuca de cântat manele.

Eu i-am propus Sorinei să facem piese împreună, pentru că m-am săturat să o văd atât de supărată, să o văd în bula acesta din care ea nu mai iese. Supărare, după supărare. Ea este o artista care a făcut istorie în lumea manelelor și ar trebui să iasă din bula aceasta de tristețe. Să facă ceva care o face fericită. Ea este foarte iubită de oameni. Este făcută pentru muzică.

Nu se va lăsa de Dumnezeu, va cânta și muzică bisericească, nu asta își dorește. Dar da, va reveni și în lumea manelelor, să facă lumea fericită. Vreau să o ajut să mergă în Turcia și să își facă micșorare de stomac, vreau să o văd din nou fericită și zâmbind. Pentru mine este cea mai bună manelistă. Este familia mea și o iubesc. Vreau să o aduc din nou la Sorina cea pe care o cunoaște lumea„, a dezvăluit Sonia, potrivit spynews.ro 

Citeste si Decizia radicală luată de Sorina Guţă, după ce a învins moartea: „Întotdeauna Dumnezeu m-a salvat”

Sorina lui Guță se mută din România

Sorina Manelista s-a hotărât și să își vândă casa din România și să se mute, cel mai probabil, în Austria, acolo unde se află verișoara ei bună, mama Soniei. Motivul pentru care a luat această decizie este acela că nu vrea să își irosească energia și săătatea să lupte cu răutatea din jurul ei.

Sorina nu mai are putere, vede că nu mai poate și nu mai răzbește între oameni răi și s-a hotărât să vândă casa din România. Ar vrea să se mute în Germania sau în Austria, cel mai posibil în Austria, unde este și mama mea, verișoara ei, care o iubește foarte tare și au o relație foarte bună. Și eu și mama vrem să o ajutăm să revină la ce a fost.

Starea ei de sănătate nu este una foarte bună, oscilează. Are probleme cu căile respiratorii. Problema foarte mare este faptul că este supraponderală, de aceea ne-am gândit că i-ar fi mai bine să facă operația de micșorare de stomac. De la grăsime vin toate problemele. Ea are putere să facă multe și trebuie să iasă din starea aceasta„, a mai dezvăluit Sonia Ferrari potrivit sursei citate.