GIGI BECALI a angajat-o pe avocata lui Cioacă. Vezi ce le-a spus judecătorilor care decid dacă îl eliberează

Gigi Becali vrea cu orice preţ să iasă din închisoare. Latifundiarul din Pipera şi-a întărit echipa de apărare angajând-o pe avocata lui Cristian Cioacă. Patronul Stelei s-a prezentat miercuri dimineaţă la Tribunalul Constanţa, unde se judecă cererea sa de întrerupere a pedepsei.

19 feb. 2014, 06:45
GIGI BECALI a angajat-o pe avocata lui Cioacă. Vezi ce le-a spus judecătorilor care decid dacă îl eliberează

UPDATE. Gigi Becali s-a aflat în faţa Tribunalului Constanţa, unde a susţinut că medicul său curant se află în Germania, acolo unde el vrea să fie supus unei expertize de specialitate. Totodată, Becali a mai spus că i-a făcut plângere penală şefului Medicinei Legale Constanţa, Mihai Onciu, pentru abuz în serviciu, pe motiv că acesta ar fi recomandat magistraţilor să trimită spre aprobare expertiza lui Becali către INML.

„Nu vreau să fiu măcelărit şi să paralizez în puşcărie. Mi-e frică să fac această operaţie într-un spital de aici pentru că nu au aparatură… Sunt discriminat faţă de toţi aceşti oameni din sală care îşi pot îmbrăţişa familia…Vreau să îmi iau adio de la copii şi de la nevastă”, a declarat Gigi Becali.

UPDATE. Gigi Becali refuză să fie operat în România. El le-a spus judecătorilor, miercuri dimineaţă, că se simte discriminat. De cealaltă parte, procurorul susţine că cererea lui de a i se întrerupe pedeapsa este nefondată şi că latifuniarul poate fi operat în spitalele din ţară.

Mişcare neaşteptată a lui Gigi Becali anunţată chiar în ziua în care se decide dacă va fi eliberat sau nu pentru operaţie. Omul de afaceri a angajat-o pe avocata care l-a scos pe Cristian Cioacă din închisoare. Potrivit România TV, aceasta s-a prezentat la procesul care a început miercuri dimineaţă la Constanţa.

Maria Vasii a venit optimistă la proces şi speră să obţină întreruperea pedepsei pentru Becali ca acesta să poată fi operat la coloana vertebrală. Necesitatea operaţiei a fost confirmată de raportul medicilor legişti care au verificat documentele medicale şi starea de sănătate a latifundiarului din Pipera.

 

Medicii au decis soarta lui Gigi Becali. Raportul făcut de experţii în medicină legală se află acum pe masa judecătorilor, care vor lua o decizie în ceea ce priveşte operaţia omului de afaceri.

GIGI BECALI a primit acordul de a-şi face operaţia la coloană în România. Totuşi, pentru că nu poate pleca la un spital din străinătate, cum şi-a dorit, Becali are o soluţie, potrivit România TV.

Citeşte şi Demnitar apropiat lui Băsescu: Gigi Becali NU va fi graţiat pentru că umblă cu Biblia în mână

El poate să-şi aleagă o echipă de medici străini, care să vină să-l opereze la un spital din România. Cu toate acestea, costurile deplasării vor trebui suportate integral de omul de afaceri.

Citeşte şi Gigi Becali, ziua Z: Când ar putea fi eliberat din închisoare

Gigi Becali, cu nervii la pământ. A slăbit enorm şi i-a PARALIZAT o mână. „Vreau să mor, să scap” VIDEO

GIGI Becali s-a arătat nemulţumit de faptul că deocamdată nu i s-a permis să iasă din penitenciar, deşi legea îi permite să aibă 30 de zile libere la un an de executare a pedepsei, el efectuând până acum aproape nouă luni de detenţie.

Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o cerere de întrerupere a pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

Gigi Becali, către judecători: Vreau să mă operez în America. Magistraţii au cerut EXPERTIZĂ medico-legală