Decizie neaşteptată luată de George Simion şi soţia sa, Ilinca, la aproape un an de la nuntă. Ce s-a întâmplat cu cei doi în week-end FOTO

George Simion și soția sa, Ilinca, au plecat pentru câteva zile într-o vacanţă. Dacă luna de miere a fost mai deosebită, cei doi petrecând câteva zile de relaxare la Săpânța, județul Maramureș, acum au decis să meargă la Roma, Italia.

30 mai 2023, 08:13

Decizie neaşteptată luată de George Simion şi soţia sa, Ilinca. Cei doi sunt pasionați de călătorie, iar acum se află, din nou, în vacanță. Destinația aleasă este una extrem de populară printre cuplurile în căutare de o escapadă romantică. Într-o postare recentă, soția lui George Simion a împărtășit cu fanii virtuali o fotografie romantică în care cei doi se țin în brațe la Colosseum.

George Simion și Ilinca au făcut nuntă în luna august a anului trecut. Liderul AUR a dezvăluit că soţia sa preferă să stea departe de politică și nu este interesată de acest domeniu. „Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public”, spunea George Simion.

„Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta! Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi ne dorim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult”, a spus George Simion imediat după nuntă.

Citeşte şi: George Simion, anunț despre programul de guvernare AUR: „Doar România mai stă în poziția ghiocelului!”

Despre soţia sa, liderul AUR arenumai cuvinte de laudă. „Nu e cicălitoare, asta e marea mea bucurie. Am văzut nenumărate exemple. Nu suport să fiu bătut la cap, să mi se reamintească, să mi se reproșeze!”.

Recent, s-a zvonit că între George Simion și soția să ar fi apărut probleme, ca urmare a ipostazelor în care tânăra s-a afișat alături de un alt bărbat, dar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Cu doar două luni în urmă, liderul AUR și soția sa au creștinat o fetiță și au postat o fotografie emoționantă pe Instagram: „Finuța noastră, româncuță adevărată”.

Citeşte şi: O colaboratoare a AUR a încercat să intre în Parlament cu patru gloanțe. Incidente cu jandarmi, măsurile de securitate au fost înăsprite. Reacția lui George Simion

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ilinca Simion (@ilinca_simion)