Declaraţii HALUCINANTE, făcute de un martor al crimei din Ghimpaţi. „Era un foc mic. Nu ne venea să credem că acolo ardea un suflet”

Noi dezvăluri şocante în cazul crimei din Ghimpaţi. Unul dintre şoferii audiaţi de poliţişti a povestit ce s-a întâmplat în noaptea în care o tânără a fost ucisă, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp, la marginea drumului DN6, în Giurgiu. Bărbatul a presupus că era doar un incendiu de vegetaţie şi nu i-a venit să creadă că a putut "să ardă o persoană, un suflet", transmite Antena3.

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 10:29
Declaraţii HALUCINANTE, făcute de un martor al crimei din Ghimpaţi. „Era un foc mic. Nu ne venea să credem că acolo ardea un suflet”

Alex a fost audiat joi de poliţiştii care fac cercetări în cazul tinerei ucise şi incendiate în Ghimpaţi. Vineri seara, tânărul se întorcea din Bucureşti, de la serviciu, împreună cu iubita lui, în momentul în care a văzut focul pe câmp.

Tânăra ucisă şi incediată la Ghimpaţi ar fi fost luată cu maşina din aeroport sau gară. Se caută o fată cu troler MOV

Bărbatul a mărturisit că a trecut, iniţial, pe lângă locul crimei şi nu şi-a putut imagina că acolo arde o persoană. A presupus că era vorba despre un incendiu de vegetaţie, chiar dacă afară ploua.

„Eram cu iubita mea și am văzut un foc pe câmp. Afară ploua și chiar ne miram cum a putut să ia foc pe câmp în timp ce ploua. Am ajuns acasă și apoi a trebuit să ducem niște veri la Mihăilești, iar în drum spre Mihăilești am văzut pompierii și SMURD. Am crezut că e ceva accident”, a precizat tânărul, conform Antena3.

Audieri pe bandă rulantă în cazul fetei incendiate pe un câmp din Ghimpaţi. Toţi şoferii din noaptea crimei, chemaţi la declaraţii

Alex a spus că, în momentul în care a ajuns la Mihăileşti, a fost sunat de nişte prieteni care i-au spus că a fost o persoană incendiată.

„Am fost toți acolo și nu ne venea să credem. De la focul acela mic pe care l-am văzut când am trecut prima dată, să ardă o persoană, un suflet”, a menţionat bărbatul.

Asemănare izbitoare între semnalmentele femeii incendiate în geamantan şi o tânără dispărută în Hunedoara. Ar fi fugit în Teleorman

Miercuri seară, Alex spune că a fost sunat de Poliţie.

„Mi-au dat o foaie să zic tot ce am văzut. O mărturie. Știu și niște prietenii de-ai mei care au făcut și live. Eu nu am făcut. Am fost la o distanță de aproape zece metri de foc, mi-a fost și mie teamă să văd o persoană arsă”, a declarat Alex, unul dintre tinerii care a ajuns printre primii la locul oribilei crime.

Cum a murit femeia al cărei cadavru ars a fost găsit pe marginea drumului în Giurgiu. Ce au stabilit legiştii