Declarațiile șocante ale femeii care mănâncă zilnic hârtie igienică: „Oamenii pur și simplu nu cunosc gustul, cum se simte în gură și cât de crocantă este”

Femeia care mănâncă hârtie igienică susține că nu toate tipurile de hârtie sunt la fel, iar cel mai mare avantaj este că acestea nu conține calorii.

29 iul. 2023, 13:00
Declarațiile șocante ale femeii care mănâncă zilnic hârtie igienică: „Oamenii pur și simplu nu cunosc gustul, cum se simte în gură și cât de crocantă este”
Femeia care mănâncă zilnic hârtie igienică

Kina, o americancă, mănâncă zilnic hârtie igienică de dimineața până seara și chiar și-a pierdut iubitul din această cauză, dar asta nu o deranjează. Ea a ajuns să facă parte dintr-o emisiune specială de pe canalul TLC în care oamenii vorbesc despre dependențele lor ciudate.

„Încep să mănânc hârtie igienică în secunda în care mă trezesc dimineața… uneori chiar înainte de a mă spăla pe dinți. În momentul în care mă trezesc, mai ales dacă este o zi frumoasă și păsările cântă, abia aștept să mănânc hârtie igienică”, a povestit Kina, potirivit actualno.com.

„De fapt, mănânc hârtie toată ziua, în mod constant. Și ghici ce: hârtia igienică nu conține calorii și nu îți poate da mahmureală”, a mai spus ea.

Citește și: Cinci bărbați din Dej au fost arestați după ce au furat hârtie igienică în valoare de 45.000 de euro

Femeia mănânca circa 4 role de hârtie igienică pe zi. Pentru ea este un lucru normal pe care îl face în mod constant oriunde s-ar afla.

„Oamenii spun că toată hârtia igienică este la fel și creată în același mod, dar nu este adevărat”, explică Kina. „Există o diferență între hârtia igienică cu două straturi și cea cu un singur strat, iar eu vă spun că cea cu un singur strat este mult mai bună. Cu ea, nu trebuie să treci prin tot stresul de a încerca să o rupi”.

În emisunea de la TLC apare și fostul logodnic al Kinei, Anthony, care nu este deloc de acord cu preferințele fostei sale iubite.

„Hârtia igienică nu este concepută pentru a fi consumată de oameni și nu se descompune în organism. Este dezgustător”, spune Anthony.

Citește și: Motivul pentru care o femeie a renunţat la hârtie igienică. Ce foloseşte acum

„Oamenii pur și simplu nu cunosc gustul, cum se simte în gură și cât de crocantă este atunci când iei o mușcătură. Pot să o compar cu o vată de zahăr foarte bună”, spune Kina.

Kina cheltuiește aproape 2.700 de dolari pe an pentru hârtie igienică, în timp ce un american obișnuit plătește 182 de dolari pe an.

”O mănânc peste tot – la serviciu, în mașină, la salonul de înfrumusețare. Când oamenii mă văd că mănânc hârtie igienică, primesc câteva priviri ciudate, iar odată un tip a încercat chiar să mă fotografieze cu telefonul, dar nu-mi pasă. Toată lumea face lucruri ciudate, iar acesta este al meu”, a mai spus ea.