Dedeman face angajări masive! Ce posturi sunt disponibile și ce salarii oferă frații Pavăl

Dedeman a anunțat că face angajări masive în mai multe magazine din țară, iar salariile nu sunt deloc de neglijat. Printre posturile vacante pe care le au frații Pavăl se numără dispecer magazin, personal curățenie, recepționer marfă, referent gestiune economică, referent livrări la domiciliu, șofer automacaragiu, stivuitorist și agent securitate.

06 apr. 2023, 09:34
Dedeman face angajări masive! Ce posturi sunt disponibile și ce salarii oferă frații Pavăl
Dedeman face angajări masive! Ce posturi sunt disponibile și ce salarii oferă frații Pavăl

Dedeman face angajări masive! Salariile oferite de frații Pavăl angajaților Dedeman sunt foarte bune și diferă de la un post la altul, dar și de vechimea de muncă.

Citește și Unul dintre cele mai spectaculoase mall-uri din România va fi construit de Frații Dedeman. Unde va fi ridicat mastodontul

Dedeman face angajări masive!

Cunoscutul magazin de constructii și amenajari interioare are nevoie în aceste momente de forță de muncă în mai multe orașe din țară și are o în jur de 50 de posturi disponibile între care de dispecer magazin, personal curățenie, recepționer marfă, referent gestiune economică, referent livrări la domiciliu, șofer automacaragiu, stivuitorist, agent securitate, etc.

De exemplu, în Bacău frații Dedeman au un post disponibil de consultant vânzări pentru magazinul din strada Abatorului, și unul de economist la sediul central, alte două posturi de consultant vânzări fiind libere la magazinul din Comănești.

Majoritatea românilor s-au întrebat de-a lungul timpului, cât câștigă un angajat al fraților Pavăl.

Ei bine, cu excepția celor care ocupă funcții de conducere cel mai bine plătiți sunt vânzătorii și consultanții de vânzări. Aceștia câștigă cu tot cu bonusuri undeva la 5.000 de lei net pe lună.

Foștii și actuali angajați ai magazinului de bricolaj, printre care se numără și un consultant de vânzări angajat full time în Pitești, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.120 de lei, plus un bonus de 1.000 de lei pe lună, tichete de masă de 330 de lei lunar și alte bonusuri în valoare de 1.400 de lei pe an, potrivit informațiilor de pe site-ul undelucram.ro.

Mai mult, un vânzător angajat full time într-un magazin Dedeman din Galați, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga la nivelul lunii aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Frații Pavăl vor să preia complet Cemacon

Paval Holding va investi 22,4 milioane de lei pentru achiziția a ceea ce mai este disponibil din acțiunile producătorului de cărămizi Cemacon.

Paval Holding, deținut de fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, va demara în perioada 9-22 martie o ofertă publică de cumpărare a 46,7 milioane de acțiuni, reprezentând 4,99% din acțiunile companiei, potrivit unui anunț al comaniei. Prețul oferit pe acțiuni este de 0,48 lei, ceea ce înseamnă că valoarea investiției se va cifra la aproximativ 22,4 milioane de lei, anunță Economica.net.

În prezent, frații Pavăl controlează deja 94,9% din companie, prin cele două entități pe care le controlează, Paval Holding SRL Bacău și PIF Industrial SRL Bacău. Prin noua tranzacție proprietarii Dedeman vor controla 100% din tot ceea ce este liber la tranzacțioanre ( free float).

Producătorul de cărămizic Cemacon, compania listata la Bursa de Valori Bucuresti cu simbolul CEON, a fost înființată în 1969. Productia este asigurată de fabrica din localitatea Recea, județul Sălaj. În prezent, la Cemacon lucrează aproximativ 160 de angajați.

În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 221,4 milioane de lei, cu 26% peste 2021 și profit de peste 69,8 milioane de lei.

Totodată, în acest an, frații Pavăl vor să achiziționeze și o fabrică în județul Bihor.

Citește și Unul dintre cele mai spectaculoase mall-uri din România va fi construit de Frații Dedeman. Unde va fi ridicat mastodontul