Dedeman vinde două produse neobișnuite, la un preț foarte bun. Iată ce gadgeturi poți achiziționa

Dedeman vine cu o ofertă la dispozitivele electronice, actualizată de curând. În această secțiune se găsesc două produse interesante, la prețuri destul de bune.

12 ian. 2023, 19:18
Dedeman vinde două produse neobișnuite, la un preț foarte bun. Iată ce gadgeturi poți achiziționa

Găsiți la Dedeman o pereche de căști de protecție pentru urechi pe timp de iarnă, cu difuzoare încorporate, la prețul de 93 de lei, potrivit go4it.ro. Midland Subzero Sun au cupele căptuțite cu bumbac la interior și pot fi conectate la telefon printr-un cablu cu jack de 3,5 mm care dispune de un buton pentru play/pauză.

Acestea includ și microfon și pot fi folosite pentru apeluri apeluri telefonice. În pachet se află și un conector PMR446 cu 2 pini, pentru radiourile mobile. Acestea cântăresc sub 100 de grame.

Citește și: Reduceri uriașe la Dedeman. Trei electronice cu rating bun, disponibile la ofertă

Căști Midland Subzero Sun

Modulatorul FM cu cască Bluetooth încorporată, produsă de Home FMBT 1000, este disponibil la prețul de 110 lei. Are funcție de încărcător auto (dispune de un conector USB-C și de unul USB-A cu încărcare rapidă, compatibil cu standardul QuickCharge 3.0). Funcționează și ca voltmetru pentru bateria mașinii, informațiile precum tensiunea acumulatorului auto fiind afișate pe un ecran LED.

Citește și: Avertisment pentru clienţii Lidl! Frauda care te poate lăsa fără bani pe card

Modulator Home FMBT 1000

Casca wireless poate fi atașată magnetic de modulator și are o autonomie maximă de patru ore.

Cele două produse pot fi achiziționate numai online.