Deea Maxer are un nou iubit. Cum au fost surprinși cei doi într-un club de fițe din Capitală

Deea Maxer s-a afișat cu noul iubit într-un club de fițe din Capitală, la doar câteva zile după ce Dinu a anunțat despărțirea de Ada.

06 mai 2023, 18:15
Deea Maxer are un nou iubit. Cum au fost surprinși cei doi într-un club de fițe din Capitală
Deea Maxer s-a afișat alături de noul iubit

Deea Maxer iubește dără perdea. Fosta soție a lui Dinu și-a făcut apariția alături de noul iubit într-un club de fițe din Capitală, la scurt timp după ce artistul a anunțat că el și Ada nu mai formează un cuplu.

Ea a dat de înțeles în tot acest timp că se află într-o nouă relație, dar nu a dat niciun detaliu despre noul ei iubit.

Citește și: Deea Maxer, mesaj subtil pentru Dinu Maxer. Să fie acesta motivul divorţului?

Dinu și Deea Maxer fac valuri, chiar și după ce s-au despărțit. după ce el a confirmat zvonurile despre separarea de Ada, Deea s-a gândit să nu piardă timpul și s-a afișat de noul iubit.

Dacă până acum s-a speculat că în viața ei ar fi apărut un alt bărbat, se pare că lucrurile au devenit clare acum, după ce aceștia s-au afișat împreună pentru prima dată.

Vedeta a postat pe Instagram o fotografie cu iubitul său, Robert. Cei doi s-au distrat toată noaptea într-un club din Capitală și pare că se înțeleg extrem de bine, dovadă și zâmbetul larg de pe fața ei.

Citește și: Deea Maxer radiază de fericire. A fost așteptată cu flori în miez de noapte: „Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire”

În urmă cu doar câteva zile, contactată de reporterii spynews.ro, Deea a fost discretă în declarații, după ce s-a afișat, în miez de noapte, cu un buchet de flori.

„Întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întros acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine l-am primit”, a declarat Deea.