Deea Maxer reacţionează la divorţul Ilincăi Vandici. Ce mesaj a postat pe reţelele sociale

Deea Maxer reacţionează la divorţul Ilincăi Vandici. Prezentatoarea de la Kanal D a uimit o ţară întreagă cu anunţul despărţirii, mai ales că nu a dat semne că relaţia ei ar suferi probleme. Soţul ei, Andrei Neacșu, și-a ar fi fost văzut dejaîn compania unei alte femei.

17 mai 2023, 16:39
Deea Maxer reacţionează la divorţul Ilincăi Vandici. Ce mesaj a postat pe reţelele sociale
Deea Maxer reacţionează la divorţul Ilincăi Vandici

Deea Maxer reacţionează la divorţul Ilincăi Vandici şi asta pentru că înțelege perfect momentele prin care trece, în prezent, prezentatoarea pentru că și ea, la rândul său, a ieșit dintr-un mariaj.

Citeşte şi: Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie. Bruneta nu se mai fereşte: „Da, este iubitul meu”

Deea Maxer reacţionează la divorţul Ilincăi Vandici

Astfel, pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Dinu a distribuit declarația făcută de vedeta de la Kanal D, la care a adăugat: „Viața e viață…”, a spus, scurt și la obiect, Deea Maxer.

Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă, după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu.

În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.

Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, întelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alãturi de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, este mesajul transmis de Ilinca Vandici.

Deea Maxer îi răspunde lui Carmen Harra

Clarvăzătoarea susținea în declarațiile sale că și-a dat seama încă de anul trecut că bruneta ar avea pe altcineva, realizând atunci că urmează să divorțeze mai devreme sau mai târziu de tatăl copiilor ei.

Deea Maxer a confirmat abia recent noua relație și în urmă cu puțin timp a distribuit un mesaj pe Instagram, care pare să o vizeze direct pe Carmen Harra, căci bruneta a etichetat-o pe clarvăzătoare în postarea sa.

Va veni o vreme când pacea și liniștea ta interioară va fi mult mai importantă decât să demonstrezi unora că nu au dreptate”, este mesajul distribuit de Deea Maxer.