Delia Matache, dezvăluiri-șoc! Artista a dezvăluit de ce afecțiune suferă: „Nu o pot controla”

Delia Matache este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Recent, vedeta și-a făcut curaj și a vorbit despre afecțiunea de care suferă, dar și despre cum reușește să o țină sub control mai ales atunci când este în public.

02 feb. 2023, 22:35
Delia Matache, dezvăluiri-șoc! Artista a dezvăluit de ce afecțiune suferă: „Nu o pot controla”
Delia Matache, dezvăluiri-șoc!

Delia Matache, dezvăluiri-șoc! Artista a dezvăluit de ce afecțiune suferă. Delia Matache a dezvăluit în cadrul unui interviu că a trecut prin momente destul de dificile atunci când a aflat că are probleme de sănătate.

Citește și Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie: ”Nu m-a văzut niciodată în trening sau cu părul nespălat”

Delia Matache, dezvăluiri-șoc! Artista a dezvăluit de ce afecțiune suferă

Vedeta a recunoscut că deși nu a fost marcată de traume puternice, din cauza stresului și a emoțiilor, are momente în care se confruntă cu anxietatea.

„Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere”, a declarat Delia Matache în cadrul unui interviu.

Artista a mărturisit că nu este un lucru pe care îl poate controla foarte mult și asta din cauză că anxietatea dispare și reapare.

„Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult”, a declarat Delia Matache.

Delia Matache a dezvăluit de ce nu face copii

Delia este căsătorită de 10 ani cu Răzvan Munteanu, iar toată lumea s-a întrebat de ce nu fac un copil, mai ales după ce s-a văzut cât de atașată este de copiii surorii sale, Oana.

Delia a fost întrebată în nenumărate râduri de ce nu face copii, iar de fiecare dată artista răspundea în glumă. La un moment dat s-acrezut că la mijloc este o problemă de sănătate şi că nu pot face copii. Însă, lucrurile nu stau deloc așa, iar acest lucru l-a lămurit chiar Delia pe Tik Tok.

”De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis Delia.

Citește și Delia Matache, noi declarații controversate: „Nu mai am toleranță pentru jeg uman”