Delia, OUT de la iUmor! „Nu mai suport și gata! A fost pe de-a întregul ceva oribil”. Surpriză uriaşă: cine ar urma să îi ia locul

Delia a făcut parte din juriul iUmor încă de la prima ediție a emisiunii, însă după 15 sezoane, artista a fost copleșită de oboseală. Cântăreața a mărturisit că ia în calcul să cedeze scaunul de la masa juriului unei alte vedete. Iată cine ar urma să îi ia locul.

19 oct. 2023, 09:26
Delia, OUT de la iUmor! „Nu mai suport și gata! A fost pe de-a întregul ceva oribil”. Surpriză uriaşă: cine ar urma să îi ia locul
Delia, OUT de la iUmor! "Nu mai suport și gata! A fost pe de-a întregul ceva oribil”. Surpriză uriaşă: cine ar urma să îi ia locul

Emisiunea iUmor a ajuns deja la sezonul 15, cu Delia și Cheloo rămânând veteranii juriului. Aceștia au ocupat un scaun de la masa juraților încă de la început, dar acum Cheloo se confruntă cu posibilitatea de a rămâne singur, deoarece și Delia ia în considerare plecarea de la Antena 1 și a identificat deja o înlocuitoare.

Citește și: Mariana Moculescu dă de pământ cu Delia! Mesajul halucinant pe care i l-a transmis artistei după ce a lansat melodia „Fară Te Merau”

De-a lungul celor 15 sezoane, componența juriului iUmor a cunoscut multiple schimbări. Inițial, aceasta îi includea pe Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, însă după plecarea lui Bendeac, s-au succedat mai mulți jurați, inclusiv Costel Bojoc, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, iar acum s-a alăturat și Cosmin Natanticu. Cu toate acestea, o nouă schimbare este pe cale să aibă loc, deoarece chiar Delia ar vrea să renunțe la locul ei.

În sezonul 15 al iUmor, juriul a debutat cu patru scaune ocupate de Cheloo, Delia, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea. Cu toate că această formulă pare să funcționeze bine și să fie pe placul publicului, există posibilitatea unor schimbări viitoare.

Într-o discuție recentă din culisele emisiunii, Delia le-a dezvăluit colegilor săi intenția sa de a părăsi juriul. Mai mult, artista a pregătit deja terenul pentru o înlocuire, propunându-o pe prietena sa bună, Antonia, pentru a-i lua locul.

„Eu sunt de acord să vină Antonia. Vreau să vină în locul meu”, a spus Delia Matache.

Varianta Deliei a fost apreciată de Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, care își doresc ca Antonia să fie noua lor colegă. Mai mult, cei doi au plusat și au spus că l-ar scoate și pe Cheloo de la masă, însă încă nu i-au găsit un înlocuitor.

„Trebuie o fată și un băiat, în locul Deliei și al lui Cheloo. Antonia ar merge în locul Deliei”, a spus Cosmin Natanticu.

Deși discuția din culise pe care Delia a avut-o cu colegii săi nu a fost una tocmai serioasă, ci mai mult în spirit de glumă, în urmă cu ceva timp artista mărturisea totuși că filmările pentru iUmor sunt din ce în ce mai greu de dus. Deși îi place ceea ce face și este dornică să întâlnească noi concurenți, Delia s-a săturat să audă roast-uri.

„E din ce în ce mai greu la iUmor, iar una dintre cele mai nasoale momente e că nu mai suport roast-urile. Nu le mai suport și gata. A pus capac un băiat d-ăsta venit acolo care a făcut niște glume oribile pe seama doamnei Monica Bîrlădeanu. Și totul a culminat cu întrebarea „Vă place p**a, doamna Monica?”. Eu nu am râs. Mi s-a părut sexist, misogin, cum vrei tu. Cei de la iUmor au tăiat momentul și pe YouTube a început lumea să mă acuze că aștept pauza, că nu mai am umor etc. Am intrat frumos pe canalul de Youtube și am întrebat de ce s-a tăiat la montaj momentul, care a fost pe de-a întregul ceva oribil”, declara Delia.

Citește și: Cu ce boală s-au autodiagnosticat Delia. Vedeta a făcut anunțul: „Sunt bolnăvioară, nu sunt împlinită sufletește”