DEMISIE PNL. Încă un senator liberal ar putea pleca la partidul lui Tăriceanu

Senatorul liberal Petru Ehegartner ar putea părăsi Partidul Naţional Liberal (PNL) în favoarea formaţiunii lui Călin Popescu-Tăriceanu, Partidul Liberal Reformator.

25 iul. 2014, 11:54
DEMISIE PNL. Încă un senator liberal ar putea pleca la partidul lui Tăriceanu

Senatorul Ehegartner a declarat pentru AGERPRES că va organiza săptămâna viitoare o conferinţă de presă în care îşi va anunţa opţiunea, lăsând să se înţeleagă că va pleca la formaţiunea lui Tăriceanu.

‘Cred că un partid trebuie să fie consecvent. Nu am dorit fuziunea PNL-PDL în urma căreia PNL să-şi piardă doctrina. Nu am fost de acord cu părăsirea de către europarlamentarii liberali a grupului ALDE şi trecerea în PPE. Voi organiza săptămâna viitoare o conferinţă de presă la cabinetul meu parlamentar şi-mi voi anunţa decizia la toată media’, a precizat Ehegartner.

Tăriceanu: Congresul PLR va avea loc la începutul lunii august

În schimb, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, Nicolae Robu, prevede Partidului Liberal Reformator o dispariţie rapidă de pe scena politică românească.

‘Partidul domnului Tăriceanu s-a născut ca o anexă a PSD şi va dispărea în curând de pe scena politică, pentru că PSD se va lepăda de acest partid de îndată. Instituţia punerii cenuşii în cap funcţionează pe toată Planeta, probabil şi în politică, pentru reprimiri în partid, dar în PNL, doar până la o anumită limită’, a declarat Robu, vineri, într-o conferinţă de presă.

TĂRICEANU strânge semnături pentru prezidenţiale. Ce condiţii trebuie să îndeplinească pentru a intra în cursă