Demisie ȘOC la Antena 1. O celebră prezentatoare pleacă din trust după 14 ani: „Îmi pare nespus de rău”

O celebră prezentatoare pleacă din trust după 14 ani. Colegii de la Antena 1 i-au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale prezentatoarei de la Observator. Nu doar colegii trăiesc momente de tristețe, ci și fanii, care sunt surprinși de această decizie.  

09 dec. 2023, 17:36
Demisie ȘOC la Antena 1. O celebră prezentatoare pleacă din trust după 14 ani: „Îmi pare nespus de rău”
O celebră prezentatoare pleacă din trust după 14 ani

O celebră prezentatoare pleacă din trust după 14 ani. Andreea Ţopan și-a dat demisia de la Antena 1, unde era încă din anul 2009. Prima dată în calitate de corespondent regional pe Transilvania, iar din luna august 2018, telespectatorii au putut să o vadă într-o nouă postură, cea de prezentator în cadrul Observator.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, momentul adevărului despre plecarea de la Chefi la Cuțite. Pe cine acuză pentru încheierea colaborării cu Antena 1 și ce spune despre Mona Segall

O celebră prezentatoare pleacă din trust după 14 ani

Îmi pare nespus de rău că ai plecat, totuși sper sa te vad cat de curând pe micul ecran!”, a scris un telespectator la postarea Andreei Țopan.

Un OM deosebit pentru care echipa a devenit Familie! Fiecare persoana care a lucrat cu tine are cu siguranță un cuvânt de laudă! Sunt fericită și norocoasă să fii prietena mea de suflet!”, a transmis una dintre prietenele prezentatoarei de la observator.

Dezvăluie măcar puțin din motivul plecării!”, a mai scris o persoană. „Sper că ai o viață nouă la un alt post de televiziune! Am plâns de emoții! Ai grijă de tine!”, a mai transmis cineva.

Printre cei care i-au transmis un mesaj emoționant prezentatoarei a fost jurnalistul Valentin Butnaru. „Nu vreau să sune a laudatio, dar este! Dragă «doamna profesoară», sau «Topanishe» (pentru că știu că te enervează amândouă, îți mulțumesc!

Am început împreună proiectul Observator 12 și țin să te anunț că sunt mai câștigat cu mult mai multe decât ți-am mărturisit! Am câștigat un prieten de nădejde, am câștigat niște experiențe fascinante și, de ce nu, cunoștinte noi în domenii diverse…medicină, istorie, politică. Ești un jurnalist desăvârșit, un om sufletist, bun și drept!

Transmisiunile tale speciale de la evenimente importante, materialele tale pe teme variate și de interes, scriitura ta demnă de orice curs universitar de tehnică de redactare, toate îți creează o carte de vizită care mă inspira și te fac unul dintre JURNALIȘTII pe care îi RESPECT! Îți mulțumim Andreea Țopan”, a scris pe Instagram, prezentatorul Observatorului Matinal de la Antena 1.