DEMISIE-ŞOC la CFR Cluj după înfrângerea cu Astana. „Sunt multe persoane cu caractere ciudate. Eu plec!”

CFR Cluj a pierdut, marţi, primul meci din preliminariile Ligii Campionilor, scor 0-1 cu Astana. Daniel Stanciu (44 de ani) a confirmat faptul că nu va mai ocupa funcția de director sportiv la campioana României.

09 iul. 2019, 19:12
DEMISIE-ŞOC la CFR Cluj după înfrângerea cu Astana. „Sunt multe persoane cu caractere ciudate. Eu plec!”

CFR Cluj va juca returul cu Astana, miercuri, 17 iulie.

ASTANA – CFR CLUJ 1-0. Dan Petrescu, prima reacţie după eşecul din preliminariile Ligii Campionilor. Ce a spus despre Dorin Rotariu

„Eu am luat decizia. Am stat toată noaptea, m-am gândit foarte bine. Am discutat cu patronul echipei, am relaţia pe care o am, e vorba de viitorul meu. Am refuzat să merg în Kazahstan, nu vreau să intru în amănunte, ţine de strategia de la un club. CFR Cluj vrea performanţă de azi pe mâine, eu am alte idei despre fotbal. Sunt foarte multe persoane cu caractere ciudate care lucrează în fotbalul românesc şi niciodată nu vom progresa cu astfel de persoane. Există aceeași mentalitate ca în urmă cu 10 ani. Am cerut rezilierea de comun acord a contractului. Dacă nu mă bagă nimeni în seamă, ținând cont că am anumite lucruri stipulate în fișa postului, nu avea sens să mă cramponez. Nu am avut un salariu extraordinar. A fost probabil unul dintre cele mai mici pe care le-am avut în cariera mea de conducător”, a declarat Daniel Stanciu.

ASTANA – CFR CLUJ 1-0 în prima manşă din turul I preliminar al CHAMPIONS LEAGUE