Demisie surprinzătoare la Kanal D. Prezentatoarea TV și-a anunțat plecarea: „Au fost 10 ani minunați”

Demisie surprinzătoare la Kanal D. O prezentatoare TV și-a surprins fanii cu un anunț postat pe Instagram, în care dezvăluie că pleacă de la pupitrul știrilor, unde a stat timp de zece ani. Este vorba despre Ilinca Obădescu, care ar fi ales să plece pe fondul controverselor legate de aparițiile sale recente.

02 nov. 2023, 20:48
Demisie surprinzătoare la Kanal D. Prezentatoarea TV și-a anunțat plecarea: „Au fost 10 ani minunați”
Demisie surprinzătoare la Kanal D

Demisie surprinzătoare la Kanal D. Plecarea vedetei TV este una motivată de dorința ei de a se dedica unor proiecte personale. ”Ilinca Obădescu, prezentatoarea Ştirilor Kanal D de prânz, a ales să meargă pe un alt drum profesional, aceasta urmând să se dedice unor proiecte personale. Ilinca Obădescu se va mai afla la pupitrul ştirilor până joi, 9 noiembrie”, anunță Kanal D.

Citește și: Ilinca Obădescu și Mihai Gruia nu au ținut cont de tradiții. Prezentatoarea TV a fost furată de soț și dusă în locul în care s-au cunoscut

Demisie surprinzătoare la Kanal D

Ilinca Obădescu, în urmă cu mai puțin de două săptămâni, a fost ținta unui lung șir de critici. Mai exact, unii influenceri au început să o critice pentru felul în care vorbea în fața camerelor. Se pare că acest motiv ar fi contribuit la demisia prezentatoarei TV.

Din data de 10 noiembrie începe un nou sezon din viața mea. Au fost 10 ani minunați si le sunt recunoscătoare colegilor mei atât pentru sustinere, cat si pentru modul in care am evoluat in acest timp.

Imi amintesc cu drag de prima zi in care am pășit in redacția știrilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat in calitate de reporter, de cele 490 de ediții ale emisiunii si de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica “La psiholog”.

Imi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai buna alegere pentru viața mea„, este mesajul scris de Ilinca Obădescu, pe rețelele sociale.