Demisie SURPRIZĂ în Liga 1. Echipa sa câştigase în ultima etapă

Petre Grigoraş şi-a reziliat contractul cu clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu, echipa reuşind sâmbătă, cu Rapid, doar cea de-a patra victorie de la începutul turului de campionat, scor 2-0.

RomaniaTV.net
08 dec. 2014, 12:06
Demisie SURPRIZĂ în Liga 1. Echipa sa câştigase în ultima etapă

„Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Îmi pare rău că nu am reuşit mai mult. Nu mă aşteptam să ne aflăm în această situaţie. Cred că este turul de campionat în care am avut şi cel mai mult ghinion în foarte multe partide, cu mici excepţii. Mulţumesc şi publicului, care a fost alături de mine fără niciun fel de reţinere, de la început până la sfârşit. Asta este viaţa… Indiferent de situaţie, dacă va mai fi vreodată nevoie, aş veni cu mare, mare plăcere înapoi la Târgu Jiu. Nu mi s-a mai strigat numele de multă vreme la Târgu Jiu pentru că n-am prea reuşit noi să câştigăm la Târgu Jiu şi nu prea văd eu pe cineva să-ţi strige numele când pierzi sau la rezultate de egalitate. Asta e situaţia, după 16 etape se schimbaseră 17 antrenori, cu mine s-a avut destul de multă răbdare…”, a spus Grigoraş.

El a afirmat că nu îşi dorea să părăsească banca tehnică a Pandurilor şi este încrezător în continuare că echipa va termina campionatul în prima jumătate a clasamentului.

„E o modă în Liga 1, dacă s-au schimbat antrenori după două etape, ce să mai zic eu după 17 etape? Viaţa îţi oferă şi astfel de situaţii, trebuie să le acceptăm. Când m-am apucat de meseria asta cineva mi-a spus să fiu foarte atent că e posibil să fiu schimbat şi după prima etapă, aşa că nu e niciun fel de problemă. N-aş fi vrut să plec de aici… Încă am încredere în acest lot de jucători, această echipă cu încă trei-patru jucători, nu mai mult, poate termina în prima jumătate a clasamentului fără niciun fel de problemă. Nici nu este o diferenţă mare de puncte faţă de locul 9, cred că sunt trei puncte faţă de Viitorul, deci poţi să ajungi acolo fără probleme, sunt convins că echipa asta va ajunge acolo. Voi rămâne acelaşi pentru gorjeni, voi păstra în amintire clipele plăcute pe care le-am petrecut aici”, a mai spus antrenorul.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial al grupării gorjene, antrenamentul de luni a fost condus de antrenorul secund Dorian Gugu, acesta urmând să se ocupe de pregătirea echipei.

Împreună cu antrenorul Petre Grigoraş şi-au reziliat contractele şi antrenorii din echipa tehnică cu care tehnicianul a pregătit Pandurii Târgu Jiu în acest sezon, fiind vorba de Marian Dinu, Dan Moţei şi Gheorghe Avram.

Pandurii ocupă locul 12 în clasamentul (primul de deasupra liniei retrogradării), cu 18 puncte, dar poate coborî o poziţie în cazul în care Concordia Chiajna învinge Petrolul, la Ploieşti, în ultimul meci al turului.