Demonstraţie de măiestrie! Până şi marele Bruce Lee ar fi invidios pe abilităţile agentului de pază de la Lidl. VIDEO

Un agent de pază de la un magazin Lidl a fost surprins de trecători într-o ipostază mai puţin obişnuită. Bărbatul părea că se antrenează în stilul Bruce Lee cu o baghetă flexibilă.

11 feb. 2024, 21:40
Demonstraţie de măiestrie! Până şi marele Bruce Lee ar fi invidios pe abilităţile agentului de pază de la Lidl. VIDEO

Imaginile cu paznicul dibaci au fost postate pe pagina de Facebook Doar în Brăila cu menţiunea că demonstraţia de măiestrie ar fi avut loc la magazinul Lidl situat în cartierul brăilean Vidin. Totuşi, zeci de comentatori au scris în comentarii că paznicul cu abilităţi de Bruce Lee, Chuck Norris, Jackie Chan şi Van Damme la un loc îşi desfăşoară activitatea la Lidl-ul din cartierul bucureştean Ferentari.

Demonstraţie de măiestrie a agentului de pază de la Lidl

Dar acest aspect este câtuşi de puţin important. Mai important este spectacolul oferit celor care au trecut prin zonă, dar şi internauţilor care au văzut filmarea. Peste 900 de comentarii a strâns postarea în câteva ore. Majoritatea internauţilor laudă skillurile agentului de pază. Desigur, nu puteau lipsi ironiile.

Citeste si Un cioban din România le dă banane oilor, după ce a rămas fără iarbă. Imaginile au devenit virale

„A zăpăcit muştele”

„Ninja schija”

„Voi nu ați văzut viespile? A vrut să le dea afară”

„La astia nu mai intri de frica !”

„Bruce Lee de Brăila…   Ori e nebun…ori se antrena să l aștepte pe Putin…   Da n aș intra intr un magazin…. market…unde mă așteaptă ăsta… Nu de frică … Că am făcut armata la Jandarmeria Brăila…la ” Grădinița” … Și de acolo am învățat că trebuie mereu să stai în gardă la Brăila…”

„Unu că el trebuie să angajeze pentru paza Președintelui Tarii”

„El știe bătaie ca a mai luat”

„Cand te mai duci p-acolo sa-ti iei cască de moto in cap ca Jackie Chan e pericol public”

„Dacă faci cumpărături sub ?50 de lei, te face zebră cu nuiaua aia”, sunt doar o mică parte dintre sutele de comentarii pe care le-a strâns postarea.

Citeste si Avion de pasageri surprins pe o stradă din București. A fost cumpărat la licitaţie şi urmează să fie transformat în casă de vacanţă. VIDEO