Denisa de la Bambi, cerută în căsătorie de un actor celebru din „Suleyman Magnificul”

Denisa, una dintre membrele trupei "Bambi" poate spune că norocul este de partea ei şi că fericirea este pe cale să ajungă şi la ea. După ce recent a trecut printr-un divorţ, Denisa pare să aibă planuri mari pentru perioada viitoare. Mai exact, plecată într-o vacanţă în Turcia, alături de familia ei, artista a avut parte de o experienţă inedit.

RomaniaTV.net
24 iun. 2015, 10:20

Invitată în platoul unei emisiuni TV, Denisa de la Bambi a vorbit deshis despre vacanţa din Turcia şi despre faptul că a fost cerută în căsătorie.

Denisa de la Bambi, primele declaraţii despre divorţ FOTO

„Cred că faţa mea inspiră ceva căsătorie, stabilitate, copii, familie. Deci e foarte simplu, chiar nu e glumă. Chiar am fost cerută în căsătorie în vacanţă. A fost ciudat, a fost un turc şi mi-a zis că vom face copii, că o să mă mut cu el la Istanbul. S-a speriat de tata şi ne tot dădea târcoale. A fost amuzant că se tot ţinea după noi. Chiar ne-am distrat. Se ţinea după mine şi la sală. El este actor în Turcia”, a declarat Denisa de la Bambi, la Agentul VIP.

Citeşte şi  Trupa Bambi se DESTRAMĂ. Iată ce vor face Denisa şi Raluca de acum înainte

După ce Denisa a povestit totul şi l-a descris pe viitorul ei soţ, moderatorul Cristi Brancu a dezvăluit că bărbatul care a cerut-o pe artista noastră în căsătorie este Burak Özçivit, unul dintre actorii de seamă ai celebrului serial turcesc „Suleyman Magnificul”, interpretul boierului Bali, scrie SpyNews.