Denise Rifai, amintiri frumoase din perioada copilăriei: „Am fost o prințesă, iar tata centrul universului meu”

Denise Rifai a povestit, în cadrul unui interviu, ce a însemnat perioada copilăriei pentru ea. Prezentatoarea tv se emoționează de fiecare dată când vorbește despre părinți.

08 aug. 2022, 15:44
Denise Rifai, amintiri frumoase din perioada copilăriei: „Am fost o prințesă, iar tata centrul universului meu”

Denise Rifai a mărturisit că familia joasă un rol foarte important în viața ei de adult și că la fel era și în copilărie. A avut o relație specială cu părinții, în special cu tatăl ei care o făcea să se simtă mereu ca o prințesă.

„Eu sunt jumătate-jumătate, nu sunt doar de o mână. Lumea arabă este atât de importantă pentru mine. Tata este un tip aparte, este un tip important, însă eu alegeam în copilărie să îmi creez un univers al meu în care eu eram protejată, răsfățată, iubită, cea mai frumoasă, prințesă, efectiv. Când eram mică eram o prințesă, dar îmi plăcea să mă joc cu alți copii și cu păpușile. Eu am fost o păpușă în miniatura. Am fost tipul ăla de copil care nu s-a jucat cu mășini și pistoale. Eu m-am jucat cu păpuși”, a dezvăluit Denise Rifai pentru KanalD.

Denise Rifai spunea, într-un interviu și mai vechi, că numele său de familie are și el o semnificație aparte. „Rifai e numele tatălui meu, care este de origine iordaniană; e un nume arăbesc. De regulă, în limba arabă, toate numele au o anumită semnificație. Rifai înseamnă și este un nume des întâlnit în lumea bună arabă, este specific unei clase sociale înalte”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

Denisa Rifai, despre emisiunea pe care o prezintă la Kanal D

„Nu stiu unde mă va aduce viitorul. Dintotdeauna mi-am dorit să fac lucruri și să schimb lucruri să pot să ajut și vocea mea să fie auzită, a mai dezvaluit Denise pentru kanald.ro . Denise Rifai a mai spus că emisiunea „40 de întrebări…” îi aduce mari satisfacții, având în vedere invitatii care ii trec pragul si audientele inregistrate:” Este magică emisiunea asta. Te face să iți dai seama unde sunt punctele slabe, punctele forte, ce nu este vindecat.”

Citește și Dieta vedetei TV Denise Rifai. Cum îşi menţine silueta şi ce nu mănâncă niciodată

Citește și Cum arăta Denise Rifai înainte de intervenţiile estetice. Jurnalista este transformată complet