Denise Rifai, dezvăluiri despre Dan Bittman: „Există o relație foarte frumoasă”

Denise Rifai, dezvăluiri despre Dan Bittman. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare, emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" se bucură de un real succes. Printre invitații pe care i-a avut, s-a regăsit și Dan Bittman. La sfârșitul ediției, solistul de la Holograf i-a dat un inel moderatoarei. 

11 apr. 2023, 08:50
Denise Rifai, dezvăluiri despre Dan Bittman: „Există o relație foarte frumoasă”
Denise Rifai, dezvăluiri despre Dan Bittman

Denise Rifai, dezvăluiri despre Dan Bittman. După gestul emoționant făcut de artist, au apărut multe speculații cu privire la o posibilă relație amoroasă între cei doi, mai ales că este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul de la noi.

Citește și: Bombă pe piaţa media! Bianca Drăguşanu se întoarce la TV şi îi face concurenţă lui Denise Rifai

Denise Rifai, dezvăluiri despre Dan Bittman

Prezentatoarea de la Kanal D și-a declarat public aprecierea față de Dan Bittman și a recunoscut că a primit mai multe inele de la artist, însă a ținut să sublinieze că între ei există doar o frumoasă relație de prietenie.

Dan Bittman mi-a dat mai multe inele. Este un invitat special, o mare vedetă a României. Chiar a fost ziua lui zile acestea, așa că e o ocazie pentru a-i spune în mod oficial: ”La mulți ani, Dan Bittman! Te iubim!”. Între noi există o relație foarte frumoasă de prietenie.

Contează să îi placă sufletului meu de el. Nu există un tipar, există anumite coordonate, îmi doresc să fie mai inteligent decât mine, să mă protejeze și să mă completeze. Sunt părți din tatăl meu pe care mi-ar plăcea ca bărbatul meu să le aibă”, a dezvăluit Denise Rifai, pentru Unica.ro.

Denise Rifai, criticată dur de Iulia Albu

Iulia Albu a criticat ținuta lui Denise Rifai, fiind deranjată de un detaliu pe care l-a considerat nepotrivit. În timp ce Ovidiu Buta a fost mai blând, susținând că arată civilizat, Iulia nu a fost deloc impresionată de geanta și pantofii pe care i-a purtat vedeta.

„Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față, și nu e nevoie să-ți bagi șosetele în vârf, branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așează unde trebuie.”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

Cât despre geantă, Iulia a asociat-o cu o pungă. „Nu e o pungă? E o geantă? Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie. Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment’, a comentat Iulia Albu, la „Poliția Modei”.

În schimb, colegul ei, Ovidiu Buta, nu a părut la fel de deranjat de ținuta jurnalistei. „O avem pe Denise Rifai la un eveniment arătând civilizat. Mai puțin geanta aia. Mă stresează când brandul e mult prea vizibil”, a spus stilistul.