Denise Rifai a rămas fără permis de conducere. Prezentatoarea a fost trasă pe dreapta de polițiști

Denise Rifai a rămas fără permis de conducere. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, într-un timp destul de scurt, vedeta a intrat la inimile telespectatorilor cu emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

01 dec. 2022, 09:23
Denise Rifai a rămas fără permis de conducere. Prezentatoarea a fost trasă pe dreapta de polițiști
Denise Rifai a rămas fără permis de conducere

Denise Rifai a rămas fără permis de conducere! Miercuri dimineață, polițiștii au tras-o pe dreapta pe celebra prezentatoare de la Kanal D, iar finalul discuției nu a fost deloc plăcut pentru vedetă, pentru că nu mai poate conduce.

Denise Rifai a rămas fără permis de conducere

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D, a fost lăsată pieton. Jurnalista se afla pe Bulevardul Aerogării. Și s-ar fi abătut de la regimul legal al circulației rutiere. În următoarea perioadă, jurnalista ar trebui să apeleze la ajutorul cuiva care să-i conducă mașina sau ia taxiul, căci ea la volan nu mai are voie să urce, pentru o perioadă, scrie Cancan.ro.

Denise o femeie foarte activă, tot timpul pe drumuri, iar faptul că nu mai poate conduce este o reală problemă pentru ea. Trebuie să găsească rapid o soluție, până își va recăpăta permisul.

Citește și: Iulia Albu a desființat-o pe Denise Rifai. Ce a scos-o din sărite pe creatoarea de modă când a observat-o pe jurnalistă la un eveniment: „Nu e o pungă?”

Motivul pentru care Denise Rifai nu are copii

Denise Rifai și-a deschis sufletul și a dezvăluit motivul pentru care nu a făcut copii până. Deși este adepta familiei și respectă foarte mult acest aspect, prezentatoarea a fost focusată pe carieră și a recunoscut că nici nu a găsit bărbatul potrivit.

Cel mai mare regret al jurnalistei este că nu are copii. Și-ar fi dorit acest lucru, dar nua reușit pentru că a pus cariera pe primul loc. „Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar cum să îl am, când să îl fi crescut, când în anii ăștia când eu a trebuit doar să muncesc? E și cum minusuri, nu doar cu plusuri. Mă doare. Mi-ar plăcea să am un copil. Mă uit, râvnesc la ei, dar eu pe de altă parte sunt cerebrală, îmi dau seama că nu am timpul necesar.

Nu poți să faci un copil, un copil nu este orice chestie, nu e o jucărie. Are nevoie de mine, tot ce am eu trebuie să transpun pe el, în el. Este o muncă extraordinară să fii mamă. Mi-ar plăcea la un moment dat să cunosc un bărbat, pe carte, în primul rând, să îl simt tată pentru copiii mei.

Eu nu am făcut copii până acum, pentru că nu am găsit acel bărbat pe care eu să îl văd tată pentru copiii mei. Îmi doresc echilibru pentru cuplul meu. Mi-ar plăcea să am un bărbat pur sânge. Dacă e creștin, să fie creștin, dacă e musulman, să fie musulman.

Tatăl meu vreau să fie mândru de cel pe care îl voi alege să îmi fie bărbat. În secunda în care eu voi întâlni un bărbat, dacă îmi va fi dat să îl întâlnesc, cu care să am viziunea pe viață similară, mi-ar plăcea să mă dedic măcar doi ani din viață, să ies puțin. Nu poți să faci un copil și să îl arunci așa, n-ai cum. Copilul are nevoie de tine și tu de el. Este o relație foarte importantă mamă-copil. Nu trebuie tăiată”, a mărturisit Denise Rifai, la emisiunea În Oglindă.