DEPENDENŢA de păcănele, dată de un MEDICAMENT. Vezi explicaţiile HALUCINANTE ale medicilor

Un medicament administrat bolnavilor de Parkinson dă dependenţă de jocurile de noroc. O spune chiar un medic neurolog care mai susţine că efectul este specificat inclusiv pe prospectul medicamentului.

RomaniaTV.net
13 feb. 2014, 09:26
DEPENDENŢA de păcănele, dată de un MEDICAMENT. Vezi explicaţiile HALUCINANTE ale medicilor

Nu toţi cei care merg să joace la păcănele o fac din plăcere. Sunt persoane care au devenit dependente de jocurile de noroc din cauza unor medicamente administrate bolnavilor de Parkinson şi care dau astfel de reacţii adverse.

„Substanţa activă (…) dă dependenţă de jocuri de noroc ca şi efect advers. Este trecut în prospect. (…) Deci, jocurile la cazinou sunt de la medicaţie. Sunt medic neurolog şi ştiu ce vorbesc”, a explicat Gabriela Hârsan, potrivit cancan.ro.

Efectele adverse date de medicamentele administrate în cazul bolnavilor de Parkinson sunt recunoscute şi de cerşetorul prins săptămâna trecută de paparazzi CanCan că juca la păcănele banii câştigaţi ziua în intersecţie. Bărbatul spune că dependenţa sa a apărut în urmă cu 5-6 ani, când lua un medicament pentru această boală.

„Mi-am dat o palma peste faţă când m-am trezit că vreau să mă duc la cazinou. Era la câţiva ani dupa ce consumasem P…, iar doctorul mi-a spus, prin mulţimea de efecte adverse, că mi se poate deschide şi apetitul pentru jocurile de noroc. Am început uşor-uşor, cu sume mici”, a recunoscut cerşetorul.

În local, bătrânul este cunoscut ca un client fidel. Într-una dintre seri bărbatul a fost suprins când a reuşit să câştige 220 de lei, cu doar 100 de lei. Şi atât timp cât va câştiga, fie cât de puţin, cerşetorul spune că nu va renunţa la jocurile de noroc.

CITEŞTE ŞI: Cum încearcă românii să păcălească păcănelele. Vezi cele mai folosite metode de a trişa