Depresia lui Robin Williams a fost declanşată de problemele financiare

Actorul de comedie american Robin Williams a fost gasit fara suflare in casa lui. Se pare ca acesta s-a spanzurat intr-o camera alaturata de cea in care dormea sotia sa, iar motivul depresiei sale are radacini financiare.

13 aug. 2014, 08:47
Depresia lui Robin Williams a fost declanşată de problemele financiare

Robin Williams, actorul de comedie american cunoscut publicului inclusiv din filmele de succes „Mrs. Doubtfire”, „Good Will Hunting” sau „Dead Poets Society”, a fost gasit mort in locuinta sa din Statele Unite ale Americii. Se pare ca Robin Williams si-a pus streangul la gat intr-o camera alaturata de cea in care dormea sotia lui.

Se pare ca depresia grava suferita de actor in ultimele luni ar fi fost declansata de problemele financiare grave cu care Williams a ajuns sa se confrunte. Recent, actorul s-a confesat unui prieten apropiat si i-a spus ca are serioase probleme cu banii, acesta fiind ingrijorat de viitorul familiei sale, scrie adpm.com.

„In ultima vreme nu imi vorbea decat despre problemele lui financiare. In mod cert se intamplau si alte lucruri, insa Robin parea distant in timpul conversatilor noastre telefonice. Robin era cunoscut ca fiind foarte generos cu prietenii si cu familia lui in anii de mare succes si ajuta pe toata lumea care ii cerea acest lucru”, a declarat un prieten apropiat al actorului.

CITEŞTE ŞI MODUL TERIBIL în care a MURIT ROBIN WILLIAMS. Primele declaraţii ale poliţiei

„Robin era frustrat de faptul ca a ajuns sa accepte roluri in seriale tv, roluri pe care nu si le-ar fi dorit niciodata. A fost nevoit insa sa accepte sa joace intr-un sitcom din cauza banilor. Mai mult, acceptase si ideea de a face o continuare la. Lui Robin nu-i placeau continuarile si nu era incantat ca trebuie sa intre din nou in pielea acestui personaj, insa trebuia s-o faca pentru bani”, a continuat acesta.

Intr-un interviu recent, pentru revista Parade Magazine, actorul a declarat ca isi vinde una dintre locuinte pentru ca nu-si mai permite sa o intretina.

„Imi vand ferma din Napa Valley pentru 35 de milioane de dolari. Pur si simplu nu-mi mai pot permite sa o intretin. Costa prea mult, banii nu mai vin ca alta data”, spunea Williams.