MODUL TERIBIL în care a MURIT ROBIN WILLIAMS. Primele declaraţii ale poliţiei

ROBIN WILLIAMS A MURIT după ce s-a spânzurat cu o curea. În urma investigaţiilor, autorităţile au oferit presei primele informaţii. Trupul neînsufleţit a fost găsit în locuinţa sa din Tiburon, California, iar vestea a şocat întreaga lume, mai ales că prima variantă este aceea că îndrăgitul actor de comedie a ales un mod dramatic de a părăsi lumea, punându-şi capăt zilelor.

12 aug. 2014, 18:49
MODUL TERIBIL în care a MURIT ROBIN WILLIAMS. Primele declaraţii ale poliţiei

Robin Williams a murit prin ASFIXIERE, au spus legiştii. Potrivit autorităţilor, el a fost găsit în propriul dormitor, îmbrăcat, într-o poziţie de „şezând” cu o curea în jurul gâtului. Unul dintre capetele curelei era atârnat de uşa unui dulap. Actorul a fost găsit chiar de asistenta sa personală, care a fost obligată să spargă uşa dormitorului după ce actorul nu a răspuns atunci când a fost strigat. Ulterior, aceasta a apelat poliţia. Mai mult, investigatorii au găsit câteva tăieturi superficiale pe încheietura stângă a mâinii decedatului, alături de un cuţit de buzunar aflat în apropierea cadavrului. De asemenea, încă nu s-a găsit un bilet de rămas bun. În acelaşi timp, urmează să fie eliberat un raport toxicologic în câteva săptămâni, potrivit USA Today.

Robin Williams, CLOVNUL trist de la Hollywood

Poliţia a fost anunţată la ora locală 11.55 a.m., luni, privind faptul că un bărbat a fost găsit inconştient în locuinţa din Tiburon. Decesul a fost pronunţat la ora locală 12.02. Ultima oară fusese văzut în viaţă pe 10 august, la ora 10.p.m.

EMOŢIONANT: Ultima fotografie postată de Robin Williams pe Instagram

Decesul lui Robin Williams a fost confirmat de familie, care a cerut discreţie, respectarea vieţii private şi şi-a exprimat speranţa că în perioada următoare nu se va pune atât de mult accent pe moartea actorului, ci pe felul în care a trăit şi şi-a făcut meseria.

Soţia lui ROBIN WILLIAMS: „Inima mi-e frântă”

Există informaţii care spun că Robin Williams suferea de depresie şi că era dependent de alcool şi de droguri. La sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980 el a fost dependent de cocaină, dar a reuşit să scape de această problemă.

ROBIN WILLIAMS A MURIT. Încă trei filme cu îndrăgitul actor urmează să apară. Vezi când vor fi lansate

Robin Williams a murit. Nadia Comăneci îi ura „La mulţi ani!” în urmă cu câteva săptămâni

Barack Obama, mesaj EMOŢIONANT după moartea lui Robin Williams