Deputaţii dezbat marţi în Biroul Permanent al Camerei solicitarea cercetării penale a lui Dobre

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se va reuni marţi  pentru a discuta despre solicitarea procurorului general în legătură cu liberalul Victor Paul Dobre. Dacă Parlamentul va da aviz favorabil cererii procuraturii, fostul ministru al Administraţiei va fi cercetat pentru abuz în serviciu în cazul transmiterii de către guvern a listelor electorale.

RomaniaTV.net
13 aug. 2012, 14:48
Deputaţii dezbat marţi în Biroul Permanent al Camerei solicitarea cercetării penale a lui Dobre

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat pentru Agerpres că ora la care va avea loc această şedinţă încă nu a fost stabilită pentru că o parte dintre membri Biroului permanent sunt încă în teritoriu şi vor ajunge în Bucureşti marţi.

„Ne vom reuni marţi după amiază, după ora 15, probabil, în funcţie de cum ajung colegii noştri din teritoriu”, a spus Iordache.

Procurorul general al Romaniei a solicitat săptămâna trecută Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru începerea urmăririi penale faţă de deputatul Victor Paul Dobre, fost ministru delegat pentru Administraţie, în dosarul listelor electorale. Dobre este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice.