Deputatul AUR care și-a agresat soția dă vina pe gelozia femeii: ”Am luat-o de după gât și i-am strigat în față că nu mai rezist”

Deputatul AUR Dumitru Focșa a recunoscut vineri că și-a agresat soția, însă a pus întregul incident pe gelozia femeii. Acesta susține că scandalul a pornit după ce soția lui i-a reproșat că dă ”like” unor femei îmbrăcate sumar pe rețelele de socializare.

06 ian. 2023, 20:43
Deputatul AUR care și-a agresat soția dă vina pe gelozia femeii: ”Am luat-o de după gât și i-am strigat în față că nu mai rezist”
Deputatul AUR care și-a agresat soția dă vina pe gelozia femeii

Deputatul AUR care și-a agresat soția dă vina pe gelozia femeii. Dumitru Focșa a povestit pe Facebook și versiunea sa în legătură cu incidentul care s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 ianuarie, când și-a agresat soția.

Citește și Soţia agresată de deputatul AUR a fugit de acasă cu copilul: „Voi divorţa”. Dumitru Focșa ar avea o amantă

Deputatul AUR care și-a agresat soția dă vina pe gelozia femeii

„Aceste reproșuri repetate și la care se tot revenea, chiar dacă împreună conveneam de fiecare dată, să nu se mai repete,(la fiecare revenire a soției acasă), m-a făcut să fac un gest regretabil: am luat-o de după gât și i-am strigat în față că nu mai rezist, nu mai pot, căci, cu „gândirea din capul ei mă face și pe mine cu capul!”….și am tras-o cu fruntea ei către fruntea mea. Din disperare, din durerea că nu sunt înțeles de ea, am făcut acest gest într-un mod nu foarte elegant, ba chiar brutal. Atât a fost tot! (…) Dacă printre vorbele mele, mai mult stigate, „tu cu capul ăsta mă înnebunești de cap!”, dupa ce am făcut asta de două ori, ea a fugit spre telefonul din dormitor strigând că sună la 112, dar acolo, la ușa dormitorului a mai fost o busculadă și a fost atinsă și de ușa camerei, atunci am văzut că-i sângerează nasul”, a scris deputatul AUR.

Potrivit deputatului AUR, soția a fugit din casă în curtea vecinului său, membru PSD și a sunat la 112, cerând un echipaj de poliție și de ambulanță.

„M-am dus cu fetița după ea, dar ea era deja în apel cu 112. Chiar dacă îi ceream să nu facă asta, auzeam cum cerea și ambulanță și echipaj de poliție. Nu am intervenit să-i opresc conversația căci nu avea nici un rost. Am lăsat să încheie cu bine dialogul. O vedeam foarte speriată”, scrie Focșa.

Polițiștii care au intervenit la fața locului au transmis că spun că soția deputatului prezenta urme vizibile de violență.

Deși în mesajul său de pe Facebook, Dumitru Focșa o acuză pe soție că și-ar fi transferat fără acordul său 3.000 de lei din banii alocați cabinetului parlamentar, spune că „familia pentru mine este sfântă” și că va încerca să își împace consoarta, cu care vrea să meargă la un consilier care să îi ajute să treacă peste acest moment.

Deputatul AUR nu este la prima abatere de acest fel. În 2019, înainte să fie parlamentar, el a mai fost acuzat de soție că a agresat-o. Mai mult, femeia a depus împotriva acestuia o plângere la poliție, pe care ulterior a retras-o.

În urma acestui incident, conducerea AUR a anunțat că a deschis o anchetă internă și că l-ar putea demite pe Focșa din funcțiile pe care le deține în partid.

Cu toate acestea, reprezentanții formațiunii nu au menționat nimic despre o posibilă excludere a lui Dumitru Focșa, care susține dacă partidul îi va cere, va demisiona și din Parlament.

„Dacă conducerea AUR îmi va cere să-mi dau demisia din Parlamentul României, o voi face spre binele colegilor mei și al românilor care cred în AUR”, a mai scris Dumitru Focșa.

Citește și Marcel Ciolacu intervine în scandalul dintre un deputat AUR şi liderul deputaţilor PSD. „Bine că măcar s-au rezumat la un conflict verbal”