Deputatul Dumitru Focșa și-a bătut soția, după ce în 2019 a ajuns în fața judecătorilor din același motiv

Dumitru Focșa a ajuns din nou în atenția polițiștilor, după ce și-a abuzat fizic soția. În urmă cu trei ani, deputatul a ajuns în fața judecătorilor din aceeași cauză.

10 ian. 2023, 22:38
Deputatul Dumitru Focșa și-a bătut soția, după ce în 2019 a ajuns în fața judecătorilor din același motiv
Nu este prima oară cânbd deputatul Dumitru Focșa își bate soția

În 2019, Dumitru Focșa a lovit-o pe soția sa, Claudia, cu pumnul în zona feței, după ce a consumat alcool și și-a pierdut cumpătul. Deputatul și-a recunoscut faptele în fața magistraților și a argumentat că a fost tulburat de divorțul prin care tocmai trecuse la vremea aceea.

Deputatul a pus comportamentul abuziv pe seama tratamentului psihiatric pe care îl urma. Soția acestuia nu a mers mai departe cu acuzațiile deoarece urmau să adopte un copil.

Citește și: Soția fostul deputat AUR Dumitru Focșa își retrage plângerea după ce a fost agresată: ”Îmi pare rău că s-a mediatizat și afectează AUR, nu asta am vrut. Nu vreau să îi fac rău”

„Aveți homosexuali în Parlamentul României. Sunteți ridicoli. Abuzul verbal si cel psihic din partea soților duc de cele mai multe ori la abuz fizic. Povestea promovată de TV nu este adevărată. (…) Eu am deranjat multe capete de șacali care au distrus România. Ați intrat în viața personală, privată nepermis de mult. Pentru asta voi promova o lege care să impună limite. Ați spus că am amantă și că am luat soția la pumni picioare, minciuni pe care Dumnezeu le va pedepsi în copiii și familiile voastre”, a declarat Dumitru Focșa, potrivit realitatea.net.

La începutul acestui an, a fost întregistrată o plângere pentru violență domestică pe numele deputatului AUR Dumitru Focșa. Conform polițiștilor, femeia prezenta „urme vizibile de violență”.

„Nu se poate numi bătaie. Există organe de cercetare care se ocupă. A fost un incodent, dar nu mi-am lovit soția. Nu îmi dau demisia din Parlament”, a spus acesta sâmbătă, 7 ianurie.

Citește și: Partidul AUR a tras concluziile în urma scandalului de violență domestică al lui Dumitru Focșa: „A fugit covorul, a fost lovită cu ușa peste nas”

Focșa a fost exclus din AUR, foștii colegi cerându-i acestuia demisia din parlament.

„Deputatul AUR, Viorel Dumitru Focșa, este autorul unui astfel de caz de violență domestică. Juriul de Onoare al AUR a constatat fără tăgadă că este vinovat și trebuie exclus”, a declarat George Simion, președintele AUR.