Deputatul Eusebiu Pistru trece la PSD. Întăriri pentru votarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PNL

Deputatul Eusebiu Pistru a trecut la PSD, au afirmat surse social-democrate. Mutarea va fi oficializată, însă, săptămâna viitoare în cadrul PSD Arad. Astfel, social-democraţii îşi întăresc grupul parlamentar, în contextul în care Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a anunţat depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban, după încheierea stării de alertă.

RomaniaTV.net
21 iun. 2020, 08:32
Deputatul Eusebiu Pistru trece la PSD. Întăriri pentru votarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PNL

Deputatul Eusebiu Pistru a trecut la PSD, au confirmat surse din cadrul partidului pentru Ştiripesurse.ro. Mutarea deputatului va fi oficializată săptămâna viitoare în cadrul PSD.

Cine este Eusebiu Pistru. A fost ales pe listele PNL, dar a migrat spre alte două grupuri politice

Eusebiu Pistru a fost în deputat PDL în mandatul 2012-2016 şi a trecut ulterior la PNL prin fuziunea celor două partide. Parlamentarul a fost reales deputat pe listele PNL la scrutinul din 2016.

În 2017, Pistru a trecut la ALDE, unde a rămas până la dispariţia grupului parlamentar din Camera Deputaţilor. Mai apoi, parlamentarul s-a afiliat grupului PMP.

Victor Ponta anunţă moţiune de cenzură împotriva Guvernului PNL. „Noi semnăm şi votăm! Ne sprijină şi altcineva?”

Deputatul Eusebiu Pistru nu a confirmat şi nici nici infirmat trecerea la PSD. Parlamentarul a precizat că nu a fost niciodată membru al PMP.

„Nu am fost niciodată membru al PMP, nu am avut nici o funcţie în acel partid, ci doar am aderat la grupul parlamentar al PMP, după ce ALDE nu a mai avut grup”, a spus deputatul Eusebiu Pistru pentru NewsAr.ro.

Marcel Ciolacu anunţă moţiune de cenzură împotriva Guvernului PNL. „Am constatat cel mai mare abuz de putere”