Deputatul PSD Dumitru Coarnă, fost polițist, jefuit în parcarea unui supermarket VIDEO

Deputatul PSD Dumitru Coarna a fost jefuit chiar în parcarea unui supermarket din Capitală. Rămas fara cumpărături, fostul poliţist a alertat autoritatile. Oamenii legii au reusit sa dea de urma hotilor, iar deputatul şi-a recuperat bunurile.

27 oct. 2021, 15:10
Deputatul PSD Dumitru Coarnă, fost polițist, jefuit în parcarea unui supermarket VIDEO

Deputatul PSD Dumitru Coarnă a fost jefuit în parcarea unui supermarket din Capitală. Fostul poliţist a povestit la România tv cum l-au lăsat hoţii fără cumpărăturile în valoare de 300 de lei.

Deputatul PSD Dumitru Coarnă, jefuit în parcarea unui supermarket

Fostul poliţist povesteşte că a avut o problemă cu mașina și a cerut ajutorul unui prieten. Cât timp repara maşina, deputatul şi-a lăsat coşul cu cumpărături nesupravegheat. Hoţii au profitat şi l-au lăsat fără produse. Dumitru Coarnă a cerut ajutorul foștilor săi colegi care în doar două ore au și rezolvat cazul, cu autorul camerelor de luat vederi.

Citeşte şi Dumitru Coarnă, despre cazul bărbatului mort după intervenţia Poliţiei. „Nu cred că se impune arestarea poliţistului”

„Aveam o problema la masina, o roata desumflata stanga spate si nu era nimeni sa ma ajute. Am lasat caruciorul cu cumparaturi in dreapta masinii, am remediat defectiunea si in momentul in care am vrut sa plec am constatat ca acel carucior fusese sustras cu tot cu bunurile din el. Sigur ca nu am realizat cine a fost, am apelat la domnul sef de sectie, am facut plangere şi in 2 ore au ajuns la autor. Azi dau declaratie sa imi revendic bunurile.

Nu faceam plangere, chiar nu faceam. Erau bunuri de 300 lei, era Sfântul Dumitru, dar m-am gandit ca e cineva care asa actiunoneaza, Camerele din zona aveau totul, m-au sunat baietii şi au zis ca s-a rezolvat. Multumesc Politiei Romane”, a declarat Dumitru Coarnă la România tv.

Citeşte şi Dumitru Coarnă, obligat de instanţă să-i plătească poliţistului Radu Gavriş 5.000 de euro daune morale