Deputatul USR Emanuel Ungureanu: „Imagini şi sunete de groază la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş” VIDEO

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat duminică pe pagina sa de Facebook o filmare despre care spune că a fost făcută la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

RomaniaTV.net
28 iun. 2020, 13:53
Deputatul USR Emanuel Ungureanu: „Imagini şi sunete de groază la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş” VIDEO

În imagini este surprins și subsolul spitalului, care „pare desprins dintr-un film de groază”, spune deputatul, acesta fiind locul în care sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar.

Priviți imaginile cu naturalețea cu care își schimbă hainele un medic care merge pe secție în această cocină. Vă dați seama? De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urcă lângă patul bolnavilor. Incredibil!”, scrie Emanuel Ungureanu.

Ungureanu mai spune că, „între timp, managerul Puiac (dr. Claudiu Puiac, managerul SCJU Târgu Mureş – n.r.) caută vinovații care mi-au permis să intru în subsol și asistenta care mi-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al secției de Ortopedie Traumatologie”.

Liviu Dragnea, pedepsit de conducerea Penitenciarului Rahova după interviu

Deputatul USR a postat și în urmă cu o săptâmână imagini din Spitalul Județean de Urgență Mureș.

Redăm integral postarea lui Emanuel Ungureanu: ATENȚIE! IMAGINI și SUNETE de GROAZĂ la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureș!

Acestea sunt imaginile filmate de mine acum câteva zile în locul unde sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar din Spitalul Județean de Urgență Mureș!

Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groază.

Când ajungi în acest loc insalubru, te izbește un miros puternic de mucegai și te șochează cele peste 30 de pisici care sunt întreținute acolo pentru a exista o barieră naturală împotriva șobolanilor care mișună în spațiile unde se schimbă: asistente, rezidenți, infirmiere, brancardieri.

Priviți imaginile cu naturalețea cu care își schimbă hainele un medic care merge pe secție în această cocină. Vă dați seama? De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urcă lângă patul bolnavilor. Incredibil!

Între timp, managerul Puiac caută vinovații care mi-au permis să intru în subsol și asistenta care mi-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al secției de Ortopedie Traumatologie.

Credeți că de săptămâna trecută s-au luat masuri pentru remedierea situației din acest spital?

Nici vorbă, Ministerul Sănătății și politicienii din zonă caută soluții de mușamalizarea.

Am o veste proastă pentru managerul Puiac, după ce prezint jegul din spital cu camera mea ascunsă, la vedere, încep să iau la puricat achizițiile… Atunci să văd la cine sunați să vă scape? Credeți că nu știu beneficiile pe care le-ați avut din prietenia cu hoața de Pintea?

Un medic apreciat din Buzău a părăsit USR şi s-a înscris în PSD. „Mi-au făcut această ofertă”

Publicat: Vineri, 26 Iunie 2020 17:03 // Actualizat: Vineri, 26 Iunie 2020 17:03 // Sursa: romaniatv.net // EDITEAZĂ

Medicul stomatolog Mădălina Munteanu s-a înscris, vineri, în Partidul Social Democrat, după ce a plecat din USR. Primarul Buzăului, Constantin Toma, susţine că a convins-o pe Mădălina Munteanu se alăture social-democraţilor pe motiv că el nu este „membru al acelui PSD de care se feresc unii”.

 

„Cum am convins-o pe Mădălina? Spunându-i că nici eu nu sunt membru al acelui PSD de care se feresc unii. Noi, aici, la PSD Buzău, și am susținerea domnului Ciolacu, vom aduce în față oameni care merită, care au demonstrat în meseria lor, oameni valoroși, cinstiți, intelectuali”, a spus primarul Constantin Toma.

 

De profesie medic stomatolog, Mădălina Munteanu este implicată și în acțiunile filantropice desfășurate la Buzău de Crucea Roșie. În perioada pandemiei, ea a devenit apreciată de buzoieni datorită iniţiativei de a deschide un cabinet stomatologic de urgenţă la Spitalul Județean.

„Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și care mi-au făcut această ofertă. Acțiunile mele sunt îndreptate înspre ajutorarea oamenilor oameni, multe sunt activități sociale, aici mă întâlnesc cu Partidul Social Democrat. Am colaborat bine cu domnul primar, mi-a susținut proiectele chiar dacă atunci activam la un alt partid, USR”, a spus Mădălina Munteanu, conform Buzoienii.ro.

 

Liviu Dragnea, pedepsit de conducerea Penitenciarului Rahova după interviu


loading...