Descinderi cu împuşcături la ţiganii din Dâmboviţa. Mascaţii au intrat peste ei, 20 de focuri de armă

Descinderi cu împuşcături în Dâmboviţa la mai mulţi ţigani acuzaţi de evaziune fiscală. S-au tras peste 20 de focuri de armă după ce suspecţii au făcut scandal şi au atacat maşinile poliţiştilor cu pietre. Un bărbat a fost împuşcat cu un pistol cu bile.

RomaniaTV.net
09 mart. 2016, 13:15
Descinderi cu împuşcături la ţiganii din Dâmboviţa. Mascaţii au intrat peste ei, 20 de focuri de armă

Mai multe focuri de armă au fost trase miercuri dimineaţa în timpul unor percheziţii efectuate în Mătăsaru, Dâmboviţa. Mascaţii, poliţiştii din Giurgiu şi jandarmii dâmboviţeni au mers acasă la unul dintre cei mai cunoscuţi ţigani în cadrul unei acţiuni a ofiţerilor Serviciului de Investigaţii Criminale Economice Giurgiu pentru anihilarea unei reţele care se ocupă cu evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile, fier vechi.

Deşi, în primă fază lucrurile păreau sub control, poliţiştii au fost atacaţi cu pietre de ţigani în timp ce scotoceau locuinţa lui Iliescu. Atacatorii au spart gemurile mai multor maşini de poliţie. Poliţiştii au recurs la folosirea armamentului din dotare şi au tras în jur de 20 de focuri de armă. Doi bărbaţi au spus că sunt răniţi.

Câţiva dintre rebeli au ajuns la Spitalul de Urgenţă Târgovişte, iar apropiaţii lor susţin că prezintă plagă impuşcată. Potrivit tvpartener.ro, cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigaţii Criminale Giurgiu pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Trei persoane vor fi duse la audieri. 

Vezi şi: Percheziţii la hoţii din maşini şi societăţi comerciale